Haberler

Bakan Kılıç'ın Samsun Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerine yönelik aday listelerinin belirlenmesinin ardından, ilk ziyaretini baba ocağı Samsun’a gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerine yönelik aday listelerinin belirlenmesinin ardından, ilk ziyaretini baba ocağı Samsun'a gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 7 Haziran genel seçimleri için hemşerilerinden destek isteyerek, "Biz bu seçimde artık bize dar gelen, Türkiye'nin kendisini geliştirmesi için yeterli olmayan bu anayasayı değiştirmek için milletimizden destek istiyoruz" dedi.

Sabah saatlerinde Ankara'dan Samsun'a gelen Bakan Çağatay Kılıç, Sevgi Cafe'de AK Parti Samsun milletvekili adayları, partililer ve gazetecilerle bir araya geldi. Burada ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı, Canik, Tekkeköy, İlkadım ve Atakum ilçe başkanlıkları ile seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret etti.

DEDESİNİN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Bakan Çağatay Kılıç, ziyaretlerinin ardından dedesi İlyas Kılıç'ın İlkadım Ataköy (Badırlı) Mahallesi'nde bulunan kabrini ziyaret etti. 20 Nisan 2013 yılında vefat eden Samsun ve Türk siyasetinin önde gelen isimlerinden dedesi İlyas Kılıç'ın kabrine giden Bakan Çağatay Kılıç, merhuma dua etti.

Bakan Çağatay Kılıç'ın dedesi merhum İlyas Kılıç, ara vermeksizin 5 dönem boyunca Samsun'u TBMM'de milletvekili olarak temsil etmişti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title