Haberler

Bağlar Belediyespor Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde şampiyon Bağlar Belediyespor oldu.

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde şampiyon Bağlar Belediyespor oldu. Ligde en son deplasmanda Bismil belediyespor ile golsüz berabere kalan mor sarılı takım oynadığı 26 maçta 21 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 66 puanla sezonu şampiyon tamamladı. Sezon boyunca kalesinde gördüğü 13 gole karşılık rakip ağları tam 94 kez havalandır Bağlar Belediyespor, sezonu en kayın takipçisi olan Erganispor'un da 4 puan önünde kapadı.

Direkt BAL'a yükseldi

Yolspor ile beraber bu sezon Diyarbakır'ı Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de temsil eden Diyarbakır 1968 Spor'un Lig de küme düşmesi nedeniyle Bağlar Belediyespor'un baraj maçı oynamasına gerek kalmadan BAL'a yükseldi. Mor sarılı takım, önümüzdeki sezon Yolspor ile beraber Diyarbakır'ı BAL'da temsil edecek.

"Desteğimizi sürdüreceğiz"

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Karabulut ise sevincini dile getirirken, "Haklı bir şampiyonluk elde etmenin sevincini yaşıyoruz. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta teknik heyetimiz ve futbolcularımız olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak her zaman yanlarında olduk. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Bu desteğimiz önümüzdeki sezon da devam edecek" dedi.

"Camiaya hayırlı uğurlu olsun"

Kulübün teknik sorumlusu Antrenör Ekrem ise, "Bizlere güvenerek bu takımı emanet eden ve sezon boyunca bizlere her türlü desteği sunan kulüp yöneticilerine, bu başarıda büyük emekleri olan sporcularıma, kulüp personelleri ve yardımcı antilerime, şoförden tutun da malzemecisine kadar bütün camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğu camiamıza armağan ediyorum. Çok genç bir kadroyla şampiyon olduğumuz için ayrıca sevinçliyiz. Önümüzdeki sezon için takımın iskeletini bozmadan, ihtiyaç duyulan mevkilere transferler yaparak kadromuzu çok daha güçlendireceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title