Haberler

Aydın'da Paket Liderleri Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Aydın İl Yenilik Platformu kapsamında çalışmalarını devam ettiren, Ar-Ge Çalışma Grubu ve Paket Liderleri toplantıları gerçekleşti.

Aydın İl Yenilik Platformu kapsamında çalışmalarını sürdüren Ar-Ge Çalışma Grubu ve Paket Liderleri toplantıları gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Bilimsel ve Teknoloji Ağları ve Platformları Kurma Girişimi Projeleri (İŞBAP) Destekleme Programı kapsamında desteklenen ve 1 Mayıs 2012 tarihinde çalışmalarına başlayan Aydın İl Yenilik Platformu'nun Ar-Ge Çalışma Grubu Toplantısı Adnan Menderes Üniversitesi rektörlük binası toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantı Proje Yürütücüsü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz ve İş Paketi 1-6 Lideri Prof. Dr. İsmail Böğrekçi başkanlığında Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni Cenk Uuray, Nazilli Pamuk Araştırma Müdürlüğünden Levent Yazıcı ve Özlem Yıldırancan, Jant-Sa Ar-Ge Müdürü Halil Ertürl, Çakıcı Danışmanlıktan Dilek Çakıcı, İYP Bursiyeri H. Saygın Sucuoğlu, Proje Sekreteri Gülay Güleşen ile Proje Anketörü Nüket Arıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda katılımcılara çalışma gruplarının platform açısından taşıdığı önem ve geleceğe yönelik beklentiler anlatılarak, yürütücülük tarafından hazırlanan Ar-Ge Çalışma Yönergesi dağıtıldı.

Toplantıda Ar-Ge Çalışma Grubunun geliştirilmesi için gruba danışmanlık yapacak, tecrübe sahibi kişilerin de çağırılabileceği ve proje hazırlama ya da yürütme konusunda da eğitimler düzenlenebileceğinin konuşulmasının ardından Ar- Ge Çalışma Grubu Başkanı olarak Jant-Sa Ar-Ge Müdürü Halil Ertürk belirlendi. Bundan sonraki toplantıların Halil Ertük tarafından düzenlenmesi, öncelikle yönergede belirtilen başkan, başkan yardımcısı, raportör, yedeklerin belirlenmesi de karara bağlandı.

Çalışma Grubunun bundan sonra izlemesi gereken yol haritasının belirlenmesinde öncelikle Paket-6 için önem taşıyan Yenilik Stratejisi ve Eylem Planı önerilerinin geliştirilmesi üzerine görüşülerek, toplantıya dilek ve temennilerle son verildi.

PAKET LİDERLERİ BİR ARAYA GELDİ

Aydın İl Yenilik Platformu Paket Liderleri Toplantısı da, Adnan Menderes Üniversitesi rektörlük binası toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantı Proje Yürütücüsü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz başkanlığında, Paket-1 ve Paket-6 Lideri Prof. Dr. İsmail Böğrekçi adına Proje Bursiyeri H. Saygın Sucuoğlu, Paket-2 Lideri Yrd. Doç. Dr. Abdullah Özdemir, Paket-3 Lideri Yrd. Doç. Dr. Nemciye Cömetler Şimşir, Paket-4 Liderleri Prof. Dr. Ali Doğan Bozdağ, Prof. Dr. Hatice Ertabaklar, Paket-5 Lideri Gülay Gündeay, Proje Sekreteri Gülay Güleşen ve Proje Anketörü Nüket Arıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Aydın İl Yenilik Platformu'nun bir yılı değerlendirilerek bu güne kadar iş planında yapılan ve yapılmayan faaliyetler gözden geçirilmesinin yanı sıra geleceğe yönelik kararlar alındı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Evci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title