Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Terek Grozny ile yapılan ve 2-2 sona eren hazırlık maçından sonra, genç oyuncuların öne çıktığını söyledi.

Foto: Yemekten

===

Özdilek Terek'le yapılan ve 2-2 berabere biten hazırlık maçının yararına dikkati çekti

Skoru bırak oyuna bak

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Terek Grozny ile yapılan ve 2-2 sona eren hazırlık maçından sonra, genç oyuncuların öne çıktığını söyledi. Bu tür hazırlık maçlarını skor olarak fazla önemsemediklerini kaydeden Özdilek şöyle dedi: "Bu maçlar genellikle elde edilen performansı düşürmemek amacıyla yapılır. Skor olarak fazla önemli değil. Önemli olan tüm oyuncuların durumlarını gözlemlemekti. Karşımızda son derece güçlü ve ciddi bir rakip vardı. Oyunun geneline baktığımızda bazı sıkıntılar var. Ancak bunları gözlemlemek açısından bu maç yararlı oldu. Gençlerin istekli, akıllı ve arzulu oyunları beni sevindirdi."

SİVASSPOR'A ODAKLANDILAR

Cumartesi günü oynayacakları Sivasspor maçının büyük önem taşıdığına işaret eden Teknik Direktör Özdilek, alınacak bir galibiyetin, kendilerini zirveye taşıyacağını vurguladı. Özdilek sözlerini şöyle tamamladı: "Her takımın her takımı yendiğini, küçük büyük diye ayırmanın mümkün olmadığı bir ortamda yaşıyoruz. Sivasspor'la aynı kategorideyiz. Sahada mücadele eden oyuncularımın tribünden gelecek pozitif elektriğe ihtiyacı var. Bunu yakaladığımız zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Oyun içindeki yardımlaşma başarıyı getiren en büyük özelliktir. Sivasspor karşısında galibiyetten başka bir düşüncemiz yok."

Foto: Terek maçından, Aissati ve Emrah

===

Alanyaspor Teknik Direktörü Turhan, alınan 3 puanı bu sözlerle yorumladı:

Vasat futbolla kazandık

ALANYASPOR camiasında Bayrampaşa galibiyeti büyük sevinç yarattı. Teknik Direktör Armağan Turhan, vasat futbol sergiledikleri Bayrampaşa maçından alınan 3 puanın sevindirici olduğunu ifade etti. 'Atamayana atarlar' sözünün bu hafta takımının lehine gerçekleştiğini belirten Turhan, "Bazen iyi oynasan da kazanamıyorsun. Bazen de vasat oynarken kazanıyorsun. Rakibimiz net pozisyonlar buldu ancak atamadı. Biz ilk yarıda yakaladığımız fırsatlardan birini gole çevirdik. Futbol işte böyle bir oyun" dedi.

Kırklarelispor ile önceki hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri maçın üzüntüsünü geçen 1 hafta boyunca üzerlerinden atamadıklarını dile getiren Turhan, şöyle devam etti. maça çıkarken oyuncularımın üzerinde stres hakimdi. Bazı oyuncuların performansının düşmesi nedeniyle birkaç rotasyona gitmek zorunda kaldık. Bazı bölgelerde farklı oyunculara yer verdim. Maça iyi başladık, ancak zaman zaman orta alanda üstünlüğü rakibe verdik. Top bizde olduğu zaman iyi oynadık. Top rakipte olduğu zaman alanları daraltamadık ve bundan dolayı zaman zaman zor anlar yaşadık. Şimdi, Anadolu Selçuklu maçından ilk deplasman puanımızı getirmek için çalışmalara başladık."

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Armağan Turhan

===

Yarış Küçükmeral'in

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Side Beldesi'nde bu yıl 6'cısı düzenlenen Side Geleneksel Rahvan At Yarışları'nın birincisi Konya bölgesinden Mustafa Küçükmeral oldu. Büyük Plaj'da gerçekleştirilen yarışa 100 at katıldı. Yarışseverlerin büyük ilgi gösterdiği mücadeleyi Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu da izledi. Yarışlar sonunda baş atlar kategorisinde birinciliği Mustafa Küçükmeral, ikinciliği Hasan Delikkulak ve üçüncülüğü Rafet Mantaroğlu kazandı. Dereceye giren atların sahiplerine toplam 8 bin TL ödül verildi. Kaymakam Emir Orman Bulgurlu, yarışların çok güzel geçtiğini belirterek, dereceye girenleri kutladı. Bulgurlu, "Yarışa katılanlara, emeği geçenlere teşekkür ederim. Organizasyonun her yıl daha da büyüyerek yapılmasını dilerim" dedi.

Yarışlarda dereceye giren atların binicileri şunlar:

Baş Atlar

1-Mustafa Küçükmeral

2-Hasan Delikkulak

3-Rafet Mantaroğlu

Baş altı

1-Hasan Aslandağ

2-Şeref Geçit

3-Ahmet Gökçe

Büyük Orta

1-Ahmet Gökçe

2-Erdoğan Harman

3-Selahattin Özdemir

Küçük Orta

1-İzzet Kirlioğlu

2-Ömer Gürses

3-Ali Dedeoğlu

Deste Boy

1-Murat Özden

2-Özkan Duman

3-Ali Kara

Dörtlü Taylar

1-Mustafa Küçükmeral

2-Anıl İpek

3-Ali Kara

3'lü Taylar

1-Ekrem Kosak

2-Ali Muslu

3-Murat Kölemenoğlu

Toz Koparan

1-Ali Çelik

2-Kadir Bayrak

3-Zeki Kasap

İTHAL ATLAR

1-Ahmet Gökçe

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Yarıştan fotolar

===

Gazipaşa-Yeşil Kemer: 1-1

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Gazipaşa Belediyespor ile Yeşil Kemerspor yenişemeyerek 1-1 berabere kaldı. Gazipaşa Şehir Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Gazipaşa 60'ıncı dakikada Selim'le öne geçti. Bu dakikada sonra ev sahibi takımı skoru korumak, Yeşil Kemer de beraberlik peşinde koştu. Nitekim 62'inci dakikada kornerden gelen ortayı iyi değerlendiren Ali, şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Maçın 80'ici dakikasında Yeşil Kemerspor'dan Anıl çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşma ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Serik evinde yıkıldı

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor, sahasında konuk ettiği grup lideri Kemer Belediyespor'a 1-0 yenildi. Serik İsmail Ogan Stadı'nda oynanan karşılamanın ilk yarısı, tarafların dengeli oyununa sahne oldu. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Kemer Belediyespor daha etkili bir oyun sergiledi. Maçın son dakikalarına kadar baskısını sürdüren konuk ekip, aradığı golü 86'ncı dakikada buldu. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Şevki, düzgün bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Bu golle Kemer Belediyespor 6'ncı haftaya 5 maçta 15 puan toplayarak, namağlup girdi. Serik Belediyespor'un ise 9 puanı bulunuyor. Serik Belediyespor gelecek hafta cumartesi günü deplasmanda Hasyurt Belediyespor ile karşılaşacak.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Tekirova kaçana yanıyor

SPOR TOTO 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki Antalya temsilcisi Tekirova Belediyespor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, İstanbulspor maçında alınan 1 puandan çok kaçırılan galibiyete üzüldüklerin söyledi. Beklenmedik penaltı kararının oyun düzenlerini bozduğunu vurgulayan Ferhatoğlu, son haftalarda kendilerine yakışmayan sonuçlar aldıklarından yakındı. Kupadan elenmelerinin ardından Diyarbakır'dan puansız dönmelerinin de sıkıntı yarattığına işaret eden Ferhatoğlu, bu yüzden İstanbulspor maçına mutlak kazanmak amacıyla çıktıklarını. bunu başaracaklarını düşündükleri bir anda verilen penaltı kararının oyun düzenini bozduğunu söyledi.

Aldıkları 1 puana sevinemediklerinin altını çizen Ferhatoğlu, "Alacağımız bir galibiyet bizi ileriki haftalar için çok farklı konuma getirecekti. Bundan sonra önümüze bakacağız. Hem rakiplerle mücadele edeceğiz hem de hakemlerle" dedi Eksiklerini gidererek gelecek haftalarındaki 3 zorlu maçta daha iyi performansla mücadele edeceklerini bildiren Ferhatoğlu, Tekirova Belediyespor olarak henüz oyun şeklini oturtamadıklarını ve bunun için zamana ihtiyaçlarının olduğunu bildirdi. Tekirova Belediyespor gelecek hafta İstanbul'un zorlu takımlarından Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Maç fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdilek Antalya Yerel Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Ölümlü trafik kazasından sonra ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkartıldı

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title