Haberler

Alevi Derneklerinden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alevi derneklerinin temsilcileri, Kocaeli Dernekler Federasyonu ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinlerini ayrı ayrı kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alevi derneklerinin temsilcileri, Kocaeli Dernekler Federasyonu ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinlerini ayrı ayrı kabul etti. Hacı Bektaş etkinliklerine katılan Alevi derneklerinin başkanları ve temsilcileri, Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Nevşehir'in Hacı Bektaş beldesinde yapılan 50. Ulusal 24. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne Kocaeli'den katılan Alevi derneklerinin başkanları ve temsilcileri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Sorumlusu Mutlu Beyazgül de hazır bulundu. Bu yıl Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı imkanlarla 40 otobüsle Hacı Bektaş'ın ziyaret edildiği bilgisini veren Alevi derneklerinin temsilcileri, Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkürlerini iletti. Büyükşehir'in Hacı Bektaş'taki sosyal tesislerinde konakladıklarını hatırlatan Alevi derneklerinin temsilcileri, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmeti Türkiye'ye örnek gösteriliyor" ifadesini kullandı.

Hacı Bektaş'ın Anadolu'yu aydınlatan ortak bir değer olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "Bu yıl Hacı Bektaş'taki törene ve etkinliklere biz de katıldık. Canlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık" dedi.

Kocaeli Dernekler Federasyonu Başkanı Erol Akalın ile beraberindeki sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu'na Kocaeli'ndeki STK'lara olan samimi yaklaşımından dolayı teşekkür eden Akalın, derneklerin birlik ve beraberlik içinde sosyal etkinliklere imza atmasının gayreti içinde olduklarına değindi.

İzmit Fuarı içinde yer alan Sivil Toplum Merkezi'nin (STM) STK'ların hizmetinde olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, bunun bir benzerini de Gebze'de hizmete sokmaya hazırlandıklarını dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, kültürlerin, gelenek ve göreneklerin gelecek nesillere aktarılması için derneklere önemli görevler düştüğüne değindi. İzmit Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinleri de Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Muhtar Güner ile beraberindekiler, Başkan Karaosmanoğlu'na mahallelerine olan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Güner ile mahalle sakinleri, hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini de Başkan Karaosmanoğlu ile paylaştı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Hacı Bektaş Nevşehir Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title