Haberler

Akülü Sandalye Sevinci

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.

Başkan Gönenç Bergama'da yaşayan üç engelliye akülü sandalye hediye etti.Sandalyeler, Rahmi Yeşilsoy Engellli Merkezi'nde Başkan Mehmet Gönenç tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Hüseyin Yaman, Ali Durmaz ve İbrahim Onur, aldıkları akülü sandalyeleri sevinçle karşıladı.

Bergama Belediyesi'nin engellilere yönelik gerçekleştirdiği tekerlekli sandalye dağıtımlarının ihtiyaç sahiplerine mutluluk verdiğini ifade eden engelli vatandaşlar, duyarlı davranışından dolayı Başkan Göneneç'e teşekkür etti.

Herkesin potansiyel birer engelli adayı olduğuna dikkat çeken Bergama Belediye Başkanı Mehmet Göneç ise şöyle konuştu: "Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmak önemli bir konu. Engelli vatandaşlarımız akülü tekerlekli sandalyeler sayesinde evlerine kapanmaktan kurtulup dışarıda dolaşabilecekeler, kimseye muhtaç olmadan kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecekler" dedi. Gönenç, "Engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Bu bilinçle çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz."

Başkan Gönenç, engelli bireylerin dünyalarında fark yaratabilmek için verilen mücadelede herkese büyük görevler düştüğünün altını çizdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gönenç Ali Durmaz Bergama Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title