Haberler

Ak Partikadın Kollarından Engelliler Yararına Kermes

Kayseri'de, AK Parti Kadın Kolları Engelliler yararına kermes düzenledi.

Kayseri'de, AK Parti Kadın Kolları Engelliler yararına kermes düzenledi.

Hunat Hatun Medresesinde düzenlenen kermese, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve çok sayıda AK Parti teşkilat üyesi katıldı. Kermeste konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Burada hanım kardeşlerimizin bir faaliyeti var. Onlar günlerdir hazırlık yapıyorlar. Bunların gelirinden elde edilecek olan ne varsa onu da engelli kardeşlerimize dönüşümü içinde bir gayretleri var. Ben kendilerini tebrik ediyorum, ellerine sağlık. Doğrusu burada altının çizilmesi gereken bir nokta var. Partiler tabi ki demokrasimizin vazgeçilmezi, burada gayret eden kardeşlerimi ne kadar

ne kadar iyi niyetli çalışkan ve gayretli olurlarsa bunun o şehre o kadar fazla faydası olur. Partiyi bir nimet kapısı olarak görmezseniz, partiyi sadece hizmet olarak görürseniz bu tür hayırlı işler ortaya çıkar. Her attığınız adımda da güzellik ortaya çıkar. Ben bu açıdan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Onlar particiliği ülkeye hizmet olarak görüyorlar. Bizim kardeşlerimizi kötü bir işin içinde göremezsiniz, ihale takipçiliğinde göremezsiniz, kendi özel işleri ile ilgili yanlış bir içerisinde göremezsiniz. Bundan dolayı da kendileriyle iftihar ediyoruz. Kendilerinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Görme engellilerin yürüyüş alanları ile ilgili de konuşan Özhaseki, "Özellikle semtlerde, ışıkların bulunduğu yerlerde ve iş yerlerinde bu mahkemelere kadar taşındı. Yani birisi mesela psikolojik olarak gitmiş rapor almış, 'benim psikolojim bozuldu, sabaha kadar sayı sayıyorum' diyor.

Bu tür işler mahkemeye kadar iletilince bizde onları çekmek durumunda kaldık. Yoksa daha önce bunu denemiştik. Yalnız önümüzdeki yazdan itibaren başlayacak bir çalışmamız var. Gerek kültür yolu projesi kapsamında gerekse diğer kaldırım düzenlemelerinde engelli kardeşlerimizin gidebileceği butonları ile dokunarak devam edebileceği hafif, küçük kimseyi rahatsız etmeyecek bariyerler var. Bunların döşenmesi başlayacak. O zaman herhalde biraz daha rahat ederler" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Hunat Hatun Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title