Haberler

AK Parti Gürsu'dan Miting Gibi Aday Tanıtımı

AK Parti Gürsu ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen meclis üyesi aday tanıtım toplantısı miting havasında geçti.

AK Parti Gürsu ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen meclis üyesi aday tanıtım toplantısı miting havasında geçti.

AK Parti Gürsu ilçe başkanlığı, meclis üyelerini tanıttı. Katılımlarından dolayı Gürsululara teşekkür eden AK Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yıldız, "Biz Gürsu'yu seviyoruz. Gürsu halkı da bizi seviyor. Çünkü, Gürsu ile biz et ve tırnak gibiyiz. Cüneyt Yıldız, dün ne ise bugün de aynıdır. Allah nasip ederse 31 Mart sabahı da aynı düsturla yoluna devam edecektir. İlçe başkanlığımız sürecinde yaptıklarımız ortada. Her zaman Gürsu halkı için, Gürsu'muzun ilerlemesi için gayret sarfettik. Biz her zaman icraat ürettik" diye konuştu.

Gürsululara iki söz vererek konuşmasına devam eden Yıldız, "Gürsu'nun eğitimde, ulaşımda, sağlıkta, tarımda, sanayide, dış ticarette ilerlemesi için koşacağız. Risk alarak koşacağız. Size söz veriyorum. Yapacağımız tüm yatırımları Gürsu'da bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla, sanayicilerimizle, çiftçimizle, Gürsu halkıyla istişare ederek gerçekleştireceğiz. Gürsu'nun eğitimde, ulaşımda, sağlıkta, tarımda, sanayide, dış ticarette ilerlemesi için desteklerinizi bekliyoruz. 30 Mart Gürsu'da değişim ve dönüşümün tescillendiği tarih olacak. Çünkü bütçe derdimiz, sıkıntımız yok" şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberliğin asla bozulamayacağını söyleyen AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "Birilerinin ülkemiz için kurmaya çalıştıkları tuzakları asla tutmayacak. Çünkü bu partiyi halk kurdu. Bu partinin mayasında bu milletin duası var. Eğer paraleller illa bir şeyler dinlemek istiyorlarsa hemen şimdi gelsinler Gürsu'yu dinlesinler. 20 Mart'ta gelsinler Bursa'yı dinlesinler. Onlar asla emellerine ulaşamayacaklar" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yıldız Ak Parti Gürsu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title