Haberler

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında Görev Değişimi

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığını Ahmet Keleş devraldı.

Ak Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığını Ahmet Keleş devraldı. AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Murat Güler görevini Ahmet Keleş'e devretti. AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut törende yaptığı konuşmada; "Genel merkezimizin yapmış olduğu istişareler neticesinde yeni Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Keleş kardeşimiz olarak açıklandı. Bizde değerli Erzincanlı hemşerilerimize sizler vasıtasıyla duyurmak istiyoruz. Şimdiye kadar Gençlik Kollarımızda Başkanlık yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu görevler fahri görevlerdir ve partimizin teşkilat esaslarına göre gelir yaparlar süresi gelince de değişirler. Olağan bir değişiklikle İnşallah Ahmet Keleş kardeşimizde bundan sonraki görev süresi içerisinde Erzincan'ımıza partimize, Genel Merkezimize hayırlı hizmetlerde bulunacaktır. Herhalde referandumla başlayıp devam edecek. Bu süreçte gerek ilçe teşkilatlarımız gerek gençlik kollarımız kadın kollarımız gerekse il teşkilatımız olarak iki milletvekilimiz belediye başkanımız Sayın Başbakanımızın emrinde. Erzincan'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben bu sürecin partimiz için hayırlı uğurlu olmasını ve Ahmet Beyinde şahsında hayırlı olmasını Cenab-ı hak hayırlı hizmetler yapmasını vesile kılıp temennisinde bulunuyorum." dedi.

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş ise teşekkür konuşması yaparak; "Milletimizin huzuru ve refahı için gece gündüz çalışan ve canı pahasına kendini ortaya koyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu ve Başbakanımız memleketimizin gururu Binali Yıldırım Beyefendi'nin genel başkanlığındaki Erzincan'ımıza Teşkilatı AK Parti Erzincan il Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu bir bayrak yarısıdır önceki çalışan teşkilatımız arkadaşlarımıza hepsine emeklerinden dolayı Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizi genç nüfusu potansiyeli yüksek olan bir ülkedir. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu bilinçle çalışarak gençlerin karar alma süreçlerinde aktif rol almasını sağlayacağız bunun gayreti içerisinde olacağız ve kapımızı memleket sevdalısı olan tüm gençlerimizi açacağız şahsımıza veya şahısların güdümünde değil sadece milletimizin ve partimizin idealleri doğrultusunda ve direktifleri doğrultusunda çalışacağız Öncelikle Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum güzel direklerinden dolayı ve bizi bu göreve layık gören Sayın Başbakanımıza, Sayın Gençlik Kolları Genel Başkanımıza, Erzincan milletvekillerimize il başkanımıza Belediye başkanımıza Parti teşkilatlarımıza ve Erzincan gençliğine teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Keleş'e, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkan Vekili Yavuz Tekcan tarafından çiçek takdim edildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Güler Ahmet Keleş AK Parti Erzincan Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title