Haberler

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Can'dan Ziyaret

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, Grup Başkanvekili görevine seçilen AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, Grup Başkanvekili görevine seçilen AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ı ziyaret etti.

TBMM'deki makam odasında gerçekleşen ziyarette konuşan Turan, yeni görevine başlamasının ardından Çanakkalelilerin büyük muhabbet ve desteğiyle karşılaştığını söyledi.

Bundan sonra daha sık görüşmeye devam edeceklerini belirten Turan, "İl, ilçe, belde ve köylerimizin sorunlarını masaya yatıracağız. Hem partimizin yürüyüşünü hem de Çanakkale'deki yatırımlarımızın istikametini beraber belirleyeceğiz. Ziyaretinden dolayı hem il başkanımız hem de diğer guruba çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Can da Turan'ın yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Çanakkale'nin çok daha güçlü bir duruma geldiğini söyleyen Can, "Türkiye genelinde küçük bir vilayetiz ama milletvekilimiz Turan'ın geldiği Grup Başkanvekilliği, konum itibarıyla çok güçlü. Bu, bize büyük bir onur, gurur ve sevinç verdi. Bu sevinci paylaşmak için geldik" diye konuştu

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title