Haberler

Adıyaman Valisi Abdullah Erin'den, Eğitim ve Öğretim Mesajı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Abdullah Erin yayımlamış olduğu mesajında, "Bir eğitim-öğretim yılına daha başlamanın sevinç, heyecan ve coşkusu içindeyiz. Yeni bir güç, yeni bir heyecan ve yeni bir şevkle başladığımız 2016-2017 yeni ders yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, Adıyaman'ımıza ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.

Şunu çok iyi biliyoruz ki, milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da hiç şüphesiz eğitimden geçmektedir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Bu inançla, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, milli ve manevi değerlere bağlı, yeni fikirlere açık, kişisel sorumluluk duygusuna sahip, çalışkan bireyler yetiştirmek devletimizin öncelikli amaçları arasında yer almaktadır. Çünkü iyi yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir.

Adıyaman olarak, 38 yeni derslik ile girdiğimiz 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde il genelinde 826 eğitim kurumunda 138 bin öğrenci ve 9716 öğretmen ile her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimde önemli başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Son yıllarda yapılan takdire şayan yatırımlarla gerek derslik başına düşen öğrenci sayısı, gerekse bilgi teknolojilerinin eğitimde kullanımı konusunda Türkiye ortalamasına yakın bir seviyeyi yakalayan ilimizdeki eğitim ve öğretim hizmetlerinin standardını yükseltmek ve eğitim kalitesini artırmak temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu amaçla, yeni dönemde devlet bütçesinden ilimize ayrılacak payı artırmanın gayreti içinde olacak ve bu kaynaklardan yapılacak yeni derslik ve okullarımızın yanına, devlet-millet işbirliği anlayışına dayalı çok sayıda yeni ve modern eğitim ve öğretim yuvası inşa edip milletimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunmayı planlamaktayız.

Fiziki ve teknolojik altyapı ve donanım eksikliklerini en az seviyeye indirmiş bu mekanlarda aziz milletimizin, değerli öğretmenlerimize teslim ettiği en kutsal varlıkları olan evlatlarının fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile dolu her türlü terör örgütleri ve ihanet şebekelerine karşı duyarlı bir şekilde yetiştireceğinden hiçbir şüphe duymamaktayız.

Bu duygularla, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Erin Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

title