Haberler

Adana'daki Çamlık Alanının İmara Açılması

Adana'nın Merkez Seyhan İlçesi Beyazevler Mahallesi Muhtarı Orhan Yalçın, Uzun Süren Tartışmalardan Sonra Açık Hava Meyhanesi Haline Geldiğini Belirttiği Çamlığın İmara Açılmasının, Mahalle Sakinlerini Sevindirdiğini Söyledi.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Beyazevler Mahallesi Muhtarı Orhan Yalçın, uzun süren tartışmalardan sonra açık hava meyhanesi haline geldiğini belirttiği çamlığın imara açılmasının, mahalle sakinlerini sevindirdiğini söyledi.

Yalçın, yaptığı açıklamada, mahallenin ortasında bulunan çamlığın 35 yıldır alkol içenlerin mekanı haline geldiğini belirterek, "Şarabı, birayı alan çamlığa geliyor. Geceleri hatta gündüzleri kimse buradan geçemiyor. Çamlık ağaç ve toprak vasfını yitirmiş durumda. Burası adeta açık hava meyhanesi haline geldi. Kimsenin işine yaramıyor. Sadece sarhoşların tinercilerin işine yarıyor" dedi.

Çamlık alanın ıssız olduğu için bu alanda fuhuş yapıldığını da iddia eden Yalçın, Büyükşehir Belediyesi'nin çamlığı imara açmasına en çok mahalle sakinlerinin sevindiğini söyledi.

(FK-AB-AB-Y)

18.10.2007 11:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title