Haberler

17 Yaşındaki Atletten Çifte Başarı

Katıldığı iki turnuvadan dereceyle dönen Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Büşra Atalay, antrenörü Adnan Yahşi ile birlikte Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Katıldığı iki turnuvadan dereceyle dönen Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Büşra Atalay, antrenörü Adnan Yahşi ile birlikte Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u makamında ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği'ni atletizm dalında temsil eden Büşra Atalay, katıldığı iki farklı turnuvadan dereceyle döndü. 13-14 Haziran tarihlerinde Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF)'nun Trabzon'da düzenlediği Turkcell Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası'nda 400 metrede yarışan 17 yaşındaki Büşra Atalay, 251 sporcu arasında Türkiye üçüncüsü oldu. Daha sonra 24-25 Haziran tarihlerinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersinde düzenlenen Turkcell Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 200 metrelik parkurda yarışan Büşra Atalay, Türkiye üçüncülüğü kazandı.

BÜŞRA MUTLULUĞUNU BAŞKAN ŞENOL'LA PAYLAŞTI

Katıldığı her iki turnuvadan da Türkiye üçüncüsü olan belediye sporcusu Büşra Atalay, kente döner dönmez antrenörü Adnan Yahşi ile birlikte Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u makamında ziyaret etti. Mutluluğunu Şenol'la paylaşan genç sporcu, şampiyona hakkında bilgiler verdi. Sporcu ve antrenörü makamında ağırlayan Başkan Şenol, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği'nin birçok spor dalında elde ettiği başarıların kendisini gururlandırdığını söyledi. Atalay'ı sporu hiçbir zaman bırakmaması ve hayatının her anında spora devam etmesi konusunda uyaran Başkan Şenol, "Başarınla gurur kaynağım oldun" diyerek genç atletin mutluluğuna ortak oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziemir Belediyesi Halil İbrahim Şenol Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title