Haberler

Yeni Moda Sırt Dekoltesi

Güncelleme:

Ünlü isimlerin katıldığı davetlerde, güğüs ve bacağın yerini sırt dekoltesi alıyor.

Ünlü isimler son dönemde katıldıkları davetlerde sırt dekolteli elbiseleriyle dikkat çekiyor. Moda yazarları, 2013 yazında göğüs ve bacak dekoltesinin yerini sırt dekoltesinin alacağını söylüyor

Tuvaletlere ve kokteyl giysileri trendlerine Hollywood'da karar verildiğini düşünecek olursak; arka arkaya yapılan son birkaç ödül töreni ve film galası, gelecek günlerde giyeceğimiz kıyafetlerin kodlarını açığa vurdu. Özellikle Altın Küre ödül töreni sonrası tüm moda yorumcuları, bu yıl hiç görmediğimiz kadar sırt dekoltesi göreceğimizi söylüyor. Uzun zamandır modaya damgasını vuran bacak ve göğüs dekolteleri yüzünden geri planda kalan sırt dekoltesi; yavaş ama sağlam adımlarla dönüyor!

YILDIZLAR TERCİH EDİYOR

Hollywood yıldızları da teker teker seksi sırt dekoltelerini vurgulamaya başladı. Blake Lively, Rihanna, Rosie Huntington- Whiteley, Jennifer Hudson gibi kusursuz bir fiziğe sahip olan genç şöhretler de bu trendin takipçileri arasına girdi.

Anne Hathaway, Jessica Biel, Naomi Watts ve Cate Blanchet gibi her zaman sade bir stili benimseyen yıldızların; katıldıkları davet ve galalarda arka arkaya sırt dekolteli tuvaletleri tercih etmeleri de, bu trendin her geçen gün güçlendiğinin ispatı. Country müzik şarkıcısı Taylor Swift'in, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen 'Altın Küre' ödüllerine sırt dekolteli, seksi bir Donna Karan tuvaletle katılması da artık bu trendin 2013 yılına damga vuracağını ispatlamış oldu.

2007'DE DE MODAYDI

İngiliz Daily Mail gazetesi; sadece büyük modaevlerinin ve ünlü tasarımcıların değil, tekstil firmalarının da bu modayı benimsediğini ve gelecek sezon birçok markanın farklı sırt dekoltesi tasarımlarıyla tüketici karşısına çıkacağını yazdı. 2007 yılına da sırt dekoltesinin damga vurduğunu hatırlatan gazete; o dönemki aşırı iddialı tasarımların, kadınların ilgisini çekmeyi başaramadığını ancak bu sezon daha romantik ve daha klas sırt dekoltelerinin butiklerde yer alacağını belirtti. Daily Mail; sırt dekoltesinin derinliğini ise, kadınların tamamen fiziklerine duydukları güvenin belirleyeceğini belirtti. Yazıda; özellikle göğüslerine güvenmeyen, ancak seksi olmak isteyen kadınların bu modanın takipçisi olacağına dikkat çekildi.

GİZEMLİ VE SEKSİ

Sırt dekoltesi, 1920'li yıllardan beri modanın bir parçası. Kadınlar, gizemli ancak seksi görünümü nedeniyle bu kesimi seviyor.

Hafif bir sırt dekoltesi bile, giyene daha hoş bir hava katıyor.

Sırt dekolteli bir giysiyi, aşırı iri küpelerle ve kolyelerle tamamlamayın.

Sırt dekoltesiyle topuz ya da yandan toplanmış saçlar kullanın.

Çantanız ve ayakkabınız aşırı dikkat çekici olmasın.

SIRTINIZI HAZIRLAYIN

Bütün kış kapalı kalan vücudunuzu, sırt dekoltesine hazırlamak çok önemli. Göğüs dekoltesi gibi göz önünde bulunmayan bu seksi dekoltedeki en küçük kusuru, sizden önce başkaları fark edebilir. Güzel bir banyo ve hafif simli bir krem; sırt dekoltesinin daha hoş görünmesini sağlar.

Birçok Hollywood yıldızı gibi siz de sırt kaslarınızı çalıştırarak daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

ETEK BOYU UZUN OLMALI

Aşırı yağlı bir görünüme sahip bir sırtınız varsa, bu modayı es geçmelisiniz.

Sırt dekoltesinin belinizde nerede biteceği ve sırtınızı ne kadar açıkta bırakacağı; tamamen sizin fiziğinize bağlı. Bu yüzden bu modayı takip edenlerin kendi vücutlarını tanıması önemli.

Sırt dekolteli bir kıyafet tercih ediyorsanız, göğüs ve bacak dekoltesinden uzak durmalısınız. Eteğinizin boyu da diz hizanızın çok üstünde olmamalı.

Elbisenin derin bir dekoltesi varsa, asla bol bir model tercih edip frikik vermeyin.

İç çamaşırlarınızı özenli seçmeye dikkat edin.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hollywood Küre Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title