Haberler

Yaşama Dokunanlar Ödüllendirİldi

Güncelleme:

Türkiye'deki Sosyal gelişim ve Kalkınma alanındaki farklı hayat hikâyeleriyle toplumsal yaşama yaptıkları katkılarla kendinden söz ettirmeyi başaran isimlerin tespit edilerek ödüllendirildikleri gece İstanbul'da gerçekleştirildi.

İstanbul By Otel'de gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 81 ilinden aralarında; milletvekilleri, siyasetçiler, sanatçılar, kanaat önderlerinin de hazır bulunduğu ödül gecesine ilgi büyüktü.

Yaşam Koçu ve Televizyon Programcısı Murat Çuhadar tarafından kurulmuş olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Ali Kaya'nın yaptığı kısa adı (SOSGED) olan Sosyal Gelişim Enstitüsü Derneği, sosyal alanda ülke kalkınmasına yönelik hizmetler sunmuş kişileri anket değerlendirmeleri sonucunda tespit ederek ödüllendirdi.

Ödüle layık görünen kişilerle ilgili birer tanıtım sunumun hazırlatılarak sunulduğu gecede ödül alan isimler arasında yer alan 23. Dönem Ak Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, 'Yaşama Dokunanlar' temasıyla düzenlenen ankette kendisini ödüle layık görenlere teşekkür ederek başladığı kısa teşekkür konuşmasında; Toplumsal huzurun ve sosyal kalkınmanın en temel öğelerinden birisinin sosyal bütünlük olduğunu unutmamak gerektiğini vurgulayarak, Barış ve kardeşliğin hüküm sürmesi için, sosyal dayanışma programlarının kolektif birlikteliklerle çalışmalarını idame ettirmeleri gerektiğinin altını çizdi. Halit Demir ödülünü hemşerisi olan Prof.Dr. Ahmet Ağırakça'nın elinden aldı.

Sosyal gelişime verdiği önem ve bu alanda yaptığı girişimle adından söz ettiren Mardinli genç girişimci Bahar Yıldız'ın da ödül alanların arasında olduğu gecede; Yıldız'ın girişimlerine bir destek sözü de Sinema sanatçısı Çilem Tuba Alkan'dan geldi. Sanatçı Alkan, Bahar Yıldız'ın Sosyal gelişim Projelerine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Prof. Dr Ahmet Refik Alp, Prof. Dr. Ahmet Ağırakça Beyaz TV Program Koordinatörü Latif Şimşek, SHOW Max Genel Müdürü Mehmet Alp Elmalı, Söz TV Genel Müdürü Ömer Büyüktimur, Gazi İbrahim Babur, MAREV İstanbul Şube Başkanı İbrahim Biter, Tiyatro Sanatçısı Mahmut Yaylı, Kabala Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu, Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu ve eşi Nurşen Nasıroğlu, Antalyalı iş kadını Sevinç Eylik, Bolu'lu iş kadını Elif Özdemir, Doğal Hayat Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Suat Arusan'ın da aralarında olduğu kişilere ödülleri verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Ali Kaya Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title