Haberler

Zonguldak'ta 150 Yıllık Çınar Ağacı Araç Üzerine Devrildi

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 150 yıllık çınar ağacı, içerisinde 3 kişinin bulunduğu aracın üzerine devrildi. Olayda araçta bulunanlar yara almadan kurtuldu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Asırlık çınar ağacı aracın üzerine böyle devrildi

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 150 yıllık çınar ağacı üç kişinin içerisinde bulunduğu aracın üzerine devrildi. Olayda araçta bulunanlar çevredekilerin yardımıyla yara almadan kurtuldu. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sahil yolu üzerinde bir taksi durağının yakınında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 150 yıllık çınar ağacı yol kenarında bekleyen Mehmet Yıldız idaresindeki 67 ABH 487 plakalı aracın üzerine devrildi. Devrilen ağacı görenler araçta bulunna sürücü Mehmet Yıldız ile yanında bulunan bir kadın ve bir çocuğun imdadına koştu. Araçta bulunan üç kişi kazadan yara almadan kurtularak ağacın çevresinden uzaklaştırıldı.

Ağacın devrildiği yol bir süre ulaşıma kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri ağacın dallarını keserek yoldan temizledi. Araçta maddi hasar meydana gelirken trafik bir süre kontrollü olarak ulaşıma sağlandı. Ağacın yoldan tamamen kaldırılmasının ardından araç da çekici yardımıyla çekildi.

Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Zonguldak Ereğli Ereğli Çınar 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title