Haberler

Ataşehir'de 2 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Güncelleme:

Ataşehir'de bulunan 2 katlı bir binanın çatısı yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Mahalle sakinleri panik yaşadı.

ATAŞEHİR'de 2 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın ekiplerin çalışması ile söndürüldü. Panik yaşayan mahalle sakinleri sokağa döküldü.

Yangın, saat 22.00 sıralarında Yeni Çamlıca Mahallesi Erzurumlular Sokak üzerindeki 2 katlı binada çıktı. Binanın çatı katında bilinmeyen nedenle başlayan alevleri görenler durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri rüzgarın etkisi ile çatının tamamını saran alevlere müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü. Yangında binanın çatı katında hasar meydana geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Çevre sakini Nesimi Adıyaman, "Ben içeride oturuyordum, benim çocuklar dışarı çıktı. Ben dışarı çıktığımda burası yanıyordu. Yandaki binalara da sıçrama vardı. Hafiften rüzgar da vardı. İnşallah insanlarda bir şey yoktur. Burada bütün vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Kimseye bir şey olmadı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Ataşehir İtfaiye Olay İtfaiye Çevre Güvenlik Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title