Haberler

Yaralı Kartal Yavrusuna Belediye Başkanı Sahip Çıktı

Alanya İlçesine Bağlı İncekum Beldesinde Yaralı Olarak Bulunan Bir Kartal Yavrusuna İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal Sahip Çıktı.

Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinde yaralı olarak bulunan bir kartal yavrusuna İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal sahip çıktı.

İncekum beldesinde avcıların yaraladığı güvercin kartalı, D-400 Karayolu'na düştü. Kanadı kanlar içinde yol ortasında bulunan kartal, pikniğe giden bir aile tarafından görülerek arabaya alındı. Mustafa Baysal adlı vatandaş kartalı evine götürerek bir kümese koydu. Olayı duyan İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal, kartalı görmek için ailenin evine geldi. Kanadından yaralı kartalın Milli Parklar Av Yaban Hayatı Koruma Müdürlüğü görevlilerince teslim alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Fahri Baysal,

avcılara seslenerek daha dikkatli olmalarını istedi. "Bunu yapanların elleri kırılsın" diyen Baysal, bu konuda inceleme başlatacağını belirterek "Turizm sadece deniz, güneş ve plaj değildir. Doğal hayatı ve tabiatı da korumamız gerekir" ifadelerini kullandı.

(RY-ŞT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title