Haberler

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Bartın Vali Yardımcısına Hüzünlü Veda

Güncelleme:

Bartın'da gece yarısı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender için valilik önünde resmi tören düzenlendi. Kalender'in 1 hafta önce evlendiği eşi Enise Kalender, cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.

Bartın'da gece yarısı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender için valilik önünde resmi tören düzenlendi. Törende Kalender'in 1 hafta önce dünya evine girdiği Enise Kalender, güçlükle ayakta dururken, sağlık görevlileri başından bir an olsun ayrılmadı.

KAZADA ÖLEN VALİ YARDIMCISI İÇİN VALİLİK ÖNÜNDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Bartın'ın Amasra Tüneli çıkışında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender için valilik önünde resmi tören düzenlendi. Törene Bartın Valisi Sinan Güner, Batın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, kamu kurumlarının temsilcileri, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

1 HAFTA ÖNCE EVLENDİĞİ EŞİ AYAKTA GÜÇLÜKLE DURDU

Törende Kalender'in 1 hafta önce dünya evine girdiği Enise Kalender, güçlükle ayakta dururken, sağlık görevlileri başından bir an olsun ayrılmadı.

BARTIN İL MÜFTÜSÜ DUA OKUDU

Tören mangası tarafından omuzlarda tören alanına getirilen Kalender için 1 dakikalık saygı durulunda bulunuldu, ardından özgeçmişi okundu. Kalender için Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından dua okundu. Okunan duaların ardından cenaze aracına konulan Kalender'in cenazesi Ankara'ya gönderildi.

CENAZESİ GÖLBAŞI'NDA DEFNEDİLECEK

Kalender'in cenazesi ikindi namazını müteakip Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı'nda defnedilecek.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Bartın Vali Yardımcısına Hüzünlü Veda

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bartın 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

CABBAR AĞA:

EŞİNİN HİÇ ÜZÜLMÜŞ GİBİ BİR HALİ YOK

8
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Simdi bu kadin dulmu kaldi

4
13
yanıtYanıtla
tahsin günay:

çok merak ediyorum; Enise Kalender Hanımefendi bu adam vali yardımcısı olmasa evlenir miydi? bayanlar da ne kadar çok para, makam ve şöhret sevdası var! günümüzde gerçek sevgi yok denecek kadar az maalesef. . .

4
13
yanıtYanıtla
medet:

aynen kardeş doğru diyorsun paragöz insanımız çok

yanıt1
yanıt1
BURHAN BEY:

ASGARİ ÜCRET 1800 DEN AZ OLURSA BU SEFER OY YOK ONA GÖRE GEÇİNEMİYORUZ EN AZ 1800 OLMALIKİ RAHAT GEÇİNELİM KİRA FATURALAR EGİTİM MASRAFLARI MUTFAK MASRAFLARI FALAN DERKEN PARA KALMIYOR SADECE 950 LİRA KİRA VERİYORUM TEK ÇALIŞINCA GEÇİM ZOR ENAZINDAN 1800 İYİ PARA İNŞALLAH HADİ BAKALIM

2
10
yanıtYanıtla
FFFFF:

o kadar salasın o kadar salaksın ki tam anlamıyla bir sığırsın yani yazık sana

yanıt1
yanıt0
Vatan:

Rahmet okuyun çirkinleşmeyin lütfen...

6
1
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Koruma dolu arka ön bu ülkede 1 kişiye ,en az 5 korkma düşüyor eşine 3 koruma çocuklarına 2 şer koruma siyasetçiler hariç bu korumalar daha siyasetçi dışında daha siyasetçilerin korumaları saymaklasik bitmez vay halkın haline vay vay vay çalışsın dursun ömrü boyunca emekli olmadan ölen halk çoğunluk

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title