Haberler

Spor Sivasspor, Hugo Vieira ile Sözleşme İmzaladı

Spor Sivasspor, Hugo Vieira ile sözleşme imzaladıİrfan ÖZŞEKERSİVAS, (DHA)Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, son olarak Japonya'nın Yokohoma takımında forma giyen forvet oyuncusu Hugo Vieria ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Sivasspor, Hugo Vieira ile sözleşme imzaladı

İrfan ÖZŞEKERSİVAS, (DHA)

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, son olarak Japonya'nın Yokohoma takımında forma giyen forvet oyuncusu Hugo Vieria ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor Portekizli futbolcu Hugo Vieira ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı. Vieria için kulüp tesislerinde imza töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz üçüncü transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Otyakmaz Hepinizin bildiği gibi devre arası transferleri gerçekleştirmek çok zor. Ama çok ince eleyip sık dokuyarak çok önemli transferler yaptık. Diabate transferiyle başladık, daha sonra Fatih Aksoy transferiyle daha da güçlendik. Şimdi ofansif manadaki sorunlarımızı çözecek önemli bir futbolcuyla daha sözleşme imzalıyoruz. Hugo Vieira'ya hoş geldin diyorum ve takımımıza önemli katkılarda bulunacağını düşünüyorum dedi.

Yeni transfer Vieira ise Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Sivasspor büyük bir kulüp, büyük bir camia. Bu takımda faydalı olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım ifadelerini kullandı.

Tam ismi Hugo Filipe da Costa Oliveira olan futbolcu 25 Temmuz 1988'de Barcelos'da dünyaya geldi. Estoril'da futbola başlayan Vieira sırasıyla; Estoril, Gil Vicente, Benfica, Sporting Gijon, Braga, Torpedo Moskau, Kızılyıldız ve Yokohama formasını giydi. Kariyerinde 268 maça çıkan golcü futbolcu 102 kez fileleri havalandırdı ve 24 kez de asist yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sivasspor Japonya Hugo DHA Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title