Haberler

Hükümete Yakın Yazar, AK Parti'nin 28 İlde Aday Göstereceği İsimlerin Listesini Paylaştı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu 28 ilde AK Parti'nin aday göstereceği isimlerin listesini paylaştı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Habertürk yazarı Sevilay Yılman, kaleme aldığı son yazıda bazı büyükşehirlerin de aralarında olduğu 28 ilde AK Parti'nin aday göstereceği isimleri paylaştı.

Paylaşılan listede AK Parti İstanbul'da Binali Yıldırım, Ankara'da Mehmet Özhaseki, İzmir'de Nihat Zeybekçi ile vitrien çıkacak. Sevilay Yılmaz tarafından paylaşılan bu liste, Başkent kulislerinde büyük yankı uyandırdı.

İşte paylaşılan o liste;

İstanbul: Binali Yıldırım

Ankara: Mehmet Özhaseki

Sivas: Hilmi Bilgin

Bolu: Fatih Metin

Antalya: Menderes Türel

Gaziantep: Fatma Şahin

Konya: Uğur İbrahim Altay

Denizli: Osman Zolan

Kırşehir: Yaşar Bahçeci

İzmir: Nihat Zeybekci

Samsun: Mustafa Demir

Malatya: Selahattin Gürkan

Düzce: Faruk Özlü

Hatay: Mehmet Öntürk

Diyarbakır: Mehdi Eker

Bursa: Mehmet Müezzinoğlu

Erzincan: Cemalettin Başsoy

Gümüşhane: Ercan Çimen

Şanlıurfa: Zeynal Abidin Beyazgül

Tokat: Eyüp Eroğlu

Bayburt: Mete Memiş

Nevşehir: Rasim Arı

Eskişehir: Burhan Sakallı

Kayseri: Memduh Büyükkılınç

Kocaeli: Tahir Büyükakın

Artvin: Mehmet Kocatepe

Zonguldak: Özcan Ulupınar

Bingöl: Yusuf Coşkun…

İTTİFAK BEKLENİYOR

Bu arada MHP ile yerel yönetimler için yeniden masaya yatırılan ittifak görüşmeleri tam neticelenmediği için AK Parti, ittifak gereği MHP'nin adaylarını destekleme olasılığı olduğundan başta Adana olmak üzere, Mersin, Manisa, Erzurum ve Balıkesir illerinde karar vermek için ittifak görüşmelerinin sonucunu bekliyor. Eğer ittifak müzakereleri olumlu sonuçlanırsa söz konusu bu illerde AK parti aday çıkartmayacak ve MHP'nin adaylarını destekleyecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Habertürk İstanbul Ankara İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title