Haberler

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a "Bu kadar mı korkuyorsunuz?" göndermesi

Güncelleme:

Trabzonspor, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Antalya'daki basın toplantısında yaptığı açıklamalara sert bir şekilde yanıt verirken, sarı-lacivertliler sosyal medya hesabından bu yanıta göndermede bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı basın toplantısında söylediği sözlere resmi internet sitesinden yanıt veren Trabzonspor, "Ne gariptir ki kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Bankalar Birliği tarafından yürürlüğe konan talimat ile yapılandırmalara uymasından ve dahası kurallara riayet etme noktasında sergilediği ısrardan dolayı suçlanıyor" diyerek sarı-lacivertlilere sert tepki göstermişti.

Trabzonspor'un bu açıklamasının ardından Fenerbahçe, sosyal medyadan çarpıcı bir video yayınlayarak bordo-mavililere göndermede bulundu.

"BU KADAR MI KORKUYORSUNUZ FENERBAHÇE'DEN?"

Ali Koç'un basın toplantısında söylediği "Bu kadar mı korkuyorsunuz Fenerbahçe'den, topla-tüfekle saldırıyorsunuz? Medyanızla, siyasi gücünüzle, verdiğiniz demeçlerle... Yazık ya, hakikaten yazık. Bir laf vardır, 'Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş' diye" sözlerinin olduğu videoyu yayınlayan sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un açıklamalarına bir çeşit yanıt vermiş oldu.

Fenerbahçe'nin bu paylaşımı, sosyal medyada binlerce beğeni ve retweet aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Trabzonspor Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (56)

trabzonguldak:

bu başkan çok ağlak çıktı

23
11
yanıtYanıtla
mete:

hamsi koyduk tavaya da başladık oynamaya :)) ahahahahaha

8
22
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI 0101...:

BUYUDE GEL ...

yanıt5
yanıt6
Resul:

düne kadar bunları federasyonla konuşmadık diyenler, bugün ağlamaya başladılar. Yazık Ali Koç kalıbının adamı değilmişsin

22
6
yanıtYanıtla
şikesaray:

sen a haberi seyrediyon anlaşılan hamsi kafalı

yanıt6
yanıt18
adalet:

KOç gibi başkan hepsine yeter

8
12
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

7
12
yanıtYanıtla
ercan:

federasyonla bir gizli görüşmede daha yaparsın halldersin

11
5
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI 0101...:

2 KELİMEYİ BİE ARAYA GETİRİP DERDİNİ ANLATAMIYORSUN EN KÖTÜSÜ RAKİPLERİNİ KARŞINA ALIYORSUN RAKİPLERİN CEVAP VERİNCE LAFLARIN ALTINDA EZİLİYORSUN BOYLE BİR BAŞKANLIK ANLAYIŞI VARMI YA.

13
2
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Her yere ayni anda savas aciyor Sayin KECI. . kaybeden her Zaman ki gibi yine kendisi ve kulübü olacakl… yazik ki ne yazik

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title