Haberler

EYÜPSULTAN'DA YAPILAN DENETİMLERDE KAYMAKAMDAN MASKE TAKMAYANLARA UYARI

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı'nın genelge doğrultusunda koronavirüs salgınıyla ilgili olarak İstanbul'un birçok ilçesinde kapsamlı denetim yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın genelge doğrultusunda koronavirüs salgınıyla ilgili olarak İstanbul'un birçok ilçesinde kapsamlı denetim yapıldı. Eyüpsultan'da yapılan denetimlere Kaymakam İhsan Kara'da katıldı. Kara, Eyüpsultan Meydanı'nda maske takmayan vatandaşları uyararak maske takmalarını istedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz gün, koronavirüs salgınıyla ilgili olarak en kapsamlı denetimin gerçekleştirileceğini duyurmuştu. İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine görderdiği genelgenin ardından denetimler bugün sabah saatlerinden itibaren başladı. Eyüpsultan'da Kaymakam İhsan Kara öncülüğünde polis ve zabıta ekiplerinin de katıldığı denetimde, vatandaşlar koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda uyarıldı. Denetimler Eyüpsultan Camii, Eyüpsultan Meydanı, Alibeyköy Cep Otogarı ve bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Toplu taşıma araçlarını da denetleyen Kaymakam İhsan Kara, vatandaşlarla sohbet ederek sosyal mesafe, maske takma ve temizliğin öneminden bahsetti. Kara Eyüpsultan Meydanı'nda maske takmayan vatandaşı da uyararak maske takmasını istedi.

"BÜYÜK BİR DENETİM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Denetimler sırasında açıklama yapan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun yayınladığı genelgeyle ve İstanbul valimiz Ali Yerlikaya'nın talimatlarıyla büyük bir denetim gerçekleştiriyoruz. Şu anda denetimlerimiz devam ediyor. Bu denetimlerle sosyal alanları, ticaret alanlarını, ibadet alanlarını ve vatandaşların bulunduğu her platformu, otobüsleri, dolmuşları, şehirlerarası ulaşım vasıtalarını hepsini kontrol ediyoruz. Topyekün denetimle koronavirüs hastalığını İstanbul'umuzda insanımızda yer bulmasını ve yayılmasını önlemeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu İhsan Kara İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title