Haberler

Antalya Koray Avcı Manavgat'ı Coşturdu

Koray Avcı Manavgat'ı coşturduANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında konser veren Koray Avcı, şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Koray Avcı Manavgat'ı coşturdu

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında konser veren Koray Avcı, şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Manavgat Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi, kapalı pazaryeri açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan fener alayı, kapalı pazaryerinde sona erdi. Yürüyüşe, dün akşam evlenen müzisyen Ali Demir ve Şırnak'ta öğretmenlik yapan Müge Demir de gelinlik ve damatlıkla katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen genç çifti tebrik etti.

Fener alayının ardından kapalı pazaryerinde düzenlenen açılış törenine CHP Antalya milletvekili Niyazi Nefi Kara, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede hizmet kalitesini çok yükselttiklerini belirterek, Pazartesi Pazarı'nın 1980'li yıllarda babası İbrahim Sırrı Sözen'in belediye başkanlığı döneminde yapıldığını hatırlattı. Manavgat'ın o günden bu yana çok hızlı büyüdüğünü ve mevcut pazaryerinin yenilenmesi gerektiğini anlatan Başkan Sözen, daha modern ve Manavgat'a yakışır bir pazaryeri yaptıklarını anlattı. Başkan Sözen, Manavgat'ın birlik ve beraberlik ruhunu en iyi yansıtan bir kent olduğunu kaydederek, ilçeye hizmet etmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan da çalışmalarından dolayı Başkan Sözen'e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Sözen'in konuşmasının ardından sanatçı Koray Avcı konser verdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Koray Avcı, hayranlarını coşturdu. Konseri, engelli vatandaşlar da kendilerine ayrılan özel yerden izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zafer Haftası Koray Avcı Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title