Haberler

Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta koronavirüs tespit edildiği ve çiftin özel bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. 65 yaşındaki Abdurrahim Albayrak'ın ilk testi negatif çıkmıştı.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak koronavirüs şoku yaşıyor. Albayrak'ın yapılan ilk testi negatif çıkarken, ikinci testin ise pozitif olduğu öğrenildi.

Tecrübeli yöneticinin eşi Şükran Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif olduğu belirtildi. Çiftin özel bir hastanede karantinada olduğu ifade edildi.

Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak koronavirüse yakalandı

MERT ÇETİN DOĞRULADI

Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Beşiktaş'la oynadığı derbi sonrası rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ancak herhangi ciddi bir bulguya rastlanmamıştı.

Öte yandan Galatasaray Futbol A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Albayrak'a geçmiş olsun mesajı yayımlayarak, "Allah'ım acil şifalar versin başkanım. Dualarımız sizinle" dedi.

ÖZGÜR SAVAŞ ÖZÜDOĞRU: HER ZAMANKİ GİBİ İNANCI YÜKSEK

Galatasaray'ın eski yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru, Albayrak ile görüştüğünü belirtti.

Twitter'dan bir paylaşım yapan Özüdoğru; "Çok değerli Abdurrahim Albayrak ile az önce telefonda konuştum. Her zamanki gibi inancı yüksek, moralini iyi tutmaya gayret ediyor inşallah hanımefendi ile beraber çok çabuk iyileşerek hepimizi mutlu edecek. Dualarımız onlarla." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyururken, tedavilerinin 6. gününde olduğu ve genel sağlık durumlarının olumlu seyrettiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların açıklaması şöyle;

İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak'ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir.

Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (8)

FB li:

Allah acil şifalar versin.

17
2
yanıtYanıtla
Firat:

Her lig corona yüzünden iptal oluyor en son da Türkiye. Kos kocaman derbiyi maf ettiniz. Tabii ki insanlarda positif cikar -.-

0
11
yanıtYanıtla
Klavye Delikanlısı:

maf değil ''Mahvetmek''

yanıt5
yanıt1
Geveze lüzumsuz adam.:

Bize ne kardeşim böylelerini gündeme getirmeyin artık bu ülkenin cefası gariban insanlar çekiyor böyleleri sefasını sürüyor yeter artık insanlar bıktı artık bunların suratını görmekten.

4
2
yanıtYanıtla
REIS:

SENIN INSAN OLDUGUNDAN SÜPHELIYIM. -GEVEZE LÜZUMSUZ INSAN .

yanıt2
yanıt4
Caner:

Nereden kapmışlar, onu yazmamışsınız?

4
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

çok geçmiş olsun büyük başkan, Allah acil şifalar versin

2
3
yanıtYanıtla
BALIK ETLİ BALIKÇI:

Ben süreci iyi yönettiğimizi düşünmüyorum, sadece şanslıyız bize geç geldiği için

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title