Haberler

Vestel Manisaspor Yaralarını Sarıyor

İkinci Yarının İlk Üç Maçından Sadece 1 Puan Alabilen Vestel Manisaspor, Ankaragücü Sınavı Öncesi Yaralarını Sarıyor. Siyah-beyazlı Ekipte Galatasaray Randevusunda Omzu Çıkan Savunma Oyuncusu Kalabane ile Beşiktaş Karşılaşmasında Sakatlanan Hakan Balta'nın İyileştiği ve Ankaragücü Maçında Forma Giyebileceği Bildirildi.

İKİNCİ yarının ilk üç maçından sadece 1 puan alabilen Vestel Manisaspor, Ankaragücü sınavı öncesi yaralarını sarıyor. Siyah-beyazlı ekipte Galatasaray randevusunda omzu çıkan savunma oyuncusu Kalabane ile Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanan Hakan Balta'nın iyileştiği ve Ankaragücü maçında forma giyebileceği bildirildi.

Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, ikinci yarıya şanssız bir başlangıç yaptıklarını ayrıca Galatasaray karşısında da sezonun en kötü futbolunu sergilediklerini belirterek, "Artık silkinmenin zamanı geldi" dedi. Takımdaki sakatların hızla iyileştiğini, buna karşılık Ankaragücü'nün eksik bir kadroyla Manisa'ya geleceğini kaydeden Vardarer, "Sezon başında hedefimizi ilk 5 olarak belirledik ve bu rotadan sapmadık. Her takım gibi bizim de iniş çıkışlarımızın olması doğal. Amacımız Ankaragücü maçıyla tırmanışa geçip kötü gidişe son vermek" şeklinde konuştu.

Vestel Manisaspor'da sakatlığı devam eden Rafael ile Galatasaray maçında kırmızı kart gören Şener, Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyecek.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title