Haberler

Vestel Manisaspor Kadro Daraltıyor

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Yeni Sezon Öncesi Kadroda Daraltmaya Gideceklerini Açıkladı. Fiyat İndirimine Gidecek Futbolcularla Anlaşma Sağlayacaklarını Kaydeden Bulak, Bir Yabancı veya Yerli Santrafor Alacaklarını Belirtti.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yeni sezon öncesi kadroda daraltmaya gideceklerini açıkladı. Fiyat indirimine gidecek futbolcularla anlaşma sağlayacaklarını kaydeden Bulak, bir yabancı veya yerli santrafor alacaklarını belirtti.

Yeni sezon hazırlıkları için yarın Ankara Kızılcaham'a gidecek olan Vestel Manisaspor, bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde son antrenmanı yaptı.

Teknik Direktör Giray Bulak, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bütçe darlığı dolayısıyla takımda mutlaka kadro daraltılmasına gideceklerini belirten Bulak, fiyatlarında indirime giden futbolcularla yola devam edeceklerini kaydetti. Yerli veya yabancı bir santrafor alacaklarını da belirten Bulak, yabancı oyuncu transferlerinde federasyonun kısıtlamaya gitmesi gerektiğini savunarak, "Kulüplerin alacağı yabancı oyuncu sayısı mutlaka en fazla 3 olmalıdır. Bu konuda federasyon

direniyor. Haklı olarak direniyor, ama belli 4 kulüp de kendi menfaatleri adına direniyor. Bana göre sınırlandırma olmalı ve yabancı oyuncu sayısı 3'e çekilmelidir. Türk genci hakikatten yetenekli, diyeceksiniz 'Bu yarışma içerisinde o da kendisine yer bulsun.' Ama maalesef biz gidip az paralara çok kötü oyuncular alıyoruz. Bu da bize katkı sağlamıyor. Hatta kaleci kısıtlaması da getirilmelidir. İnsan haklarına karşı bir durum söz konusu oluyorsa federasyon payı olarak 500 bin YTL veya 1 milyon YTL olsun. O

zaman yerli kaleci yetiştirebilelim. Zorlama olsun yurt dışında kaleci getirilmesi güçleşsin. Kaleci yetiştirmekte bugün milli takımda sıkıntı yaşıyoruz" diye konuştu.

Kampla ilgili bilgi veren teknik direktör Giray Bulak, "Bu kamp süresince 4-5 hazırlık maçı yapacağız. Kampta aramıza katılan yeni ve kiralık oyuncularımızı görme şansına sahip olacağız. Bu kampın ardından da 20 Temmuz ile 1 Ağustos arasında Kartepe kampımız başlayacak. Orada İddia Turnuvası'na katılacağız. 4-5 hazırlık maçı da orada yapacağız. İlk etap kampımızda kadromuzda elemeler olacak. Sonuç olarak 23-25 kişilik kadromuza dönüş yapmış olacağız. Şu anda 33 oyuncu ile çalışıyoruz. Milli maçlar

dolayısıyla Kalabane Ankara kampına direk katılacak. Burak ve Fevzi aramızdan ayrıldı. Fevzi'nin yerine Bülent dönüş yaptı. Burak'ın yerine de Johann'a yı almak istiyoruz. Bugün kendisi Manisa'da olacak yönetimle görüşmesinden sonra ümit ediyorum ki o da kadromuza dahil olacak. Bizim için daha da önemlisi Bülent, Okan gibi Zelanka gibi oyuncuların geriye dönmüş olması yeterli kadromuzun oluşmasına neden olmuştur. Johanna'yı da aldığımız takdirde güvenli kadromuz olacaktır. Ama bunun yanında bir santrafora

ihtiyacımız var bunu da zaman içerisinde hiç acele etmeden kendimize uygun, bizi taşıyabilecek, bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu ile anlaşmak istiyoruz. Biz takımımıza 7-8 transfer yapıp uyum sorununu yaşatmayacağız. Bu nedenle Johann'a takımı bilen bir oyuncu" dedi.

Öte yandan, Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı forvet Reinaldo'nun takıma uyumu konusunda sıkıntı yaşandığını, bu futbolcunun Danimarka'nın Odesa takımına gitmek istediğini ve o kulüpten bu futbolcu ile ilgili transfer isteği geldiğinde transfere sıcak baktıklarını açıkladı.

(ÖA-YK-İK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title