Haberler

Vali Ustaoğlu'nun, Ziyaretleri

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal'ı ziyaret eden Vali Ustaoğlu, parti binasında oluşturulan "15 Temmuz Köşesi"ni inceledi.

Ustaoğlu, AK Parti ziyaretinin ardından MHP İl Başkanı Bekir Kasap ve CHP İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu'nu, parti binalarında ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Vali Ustaoğlu, siyasi partilerin 15 Temmuz darbe girişiminde devletin ve milletin yanında yer alarak darbe girişimine karşı mücadele ettiğini belirtti.

Ustaoğlu, "Zaten benimsemiş olduğumuz yönetim anlayışı sivil toplum kuruluşlarını da mevcut problemlerin çözümü noktasında işin içerisine dahil eden bir anlayış. Bu bakımdan hem geçmişte hem mevcut çalışmalarımızda bizlere gerek fikirleriyle gerekse vermiş oldukları başka türlü desteklerle bu anlayışı gayet güzel bir şekilde sergilediler. Tüm STK'larımıza ve siyasi partilerimize bu bakımdan teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Ustaoğlu daha sonra Bayburt TSO Başkanı İbrahim Yumak ve Ticaret İl Müdürü Erkan Zengin'i de ziyaret etti.

Ustaoğlu, Yumak ve Zengin'e, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti Bayburt Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title