Haberler

Elazığ Valisi Koçak'tan MÜSİAD'a Veda Ziyareti

Güncelleme:

Mardin Valiliğine atanan Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ şubesini ziyaret etti.

Mardin Valiliği'ne atanan Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesini ziyaret etti.

MUSİAD Elazığ Şubesi'ne veda ziyaretinde bulunan Vali Ömer Faruk Koçak'ı, Şube Başkanı Avukat İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten dolayı mutluluk ve üzüntüyü bir arada yaşadıklarını dile getiren MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, "Çok kıymetli valimizi daha güzel makama, büyükşehir valiliğine uğurluyoruz. Rabbım daha büyük daha güzel makamlarda Türkiye'ye ve milletimize hizmet etmeyi nasip etsin. Üzülüyoruz, bir dostumuzu, bir arkadaşımızdan, bir ağabeyimizden ayrılıyoruz. Kısa zamanda gerçekten Elaziz de bir çok insanın gönlünde muhabbet oluşturmuş bir şahsiyetin buradan ayrılması bizler için ayrı üzüntü verici ama bir o kadar da gurur kaynağı olmaktadır. Burası sayın valimizin evidir. Biz ev sahibi değil, kendisi ev sahibidir. Bundan sonra bu ev sahibi de evine sahip çıksın istiyoruz. Sayın valimizden talebimiz budur. Biz tabi ki Mardin'e bir kapı komşusu gibi sık sık ziyaretlerde bulunmaya çalışacağız" dedi.

Elazığ'ı kendi memleketinden ayırmadığını söyleyen Vali Koçak, 1,5 yıldır kendi memleketinde gibi hizmet ettiğini söyledi. Vali Koçak, "Bir gün bile yalnızlık, gariplik çekmedim. Zaman zaman eşimden çocuklarımdan ayrı olduğum anlar olmasına rağmen hiçbir gün yalnızlık hissetmedim. Bundan sonra da Elazığ'ın gelişmesi ve iyiliği için hep dua edeceğim. Sizler gibi dostlar edindim. Eğer gönüllerde küçücük bir yer edindiysek bundan mutlu oluruz. Buralar zor yerler, veballi yerler hakkınızı helal etmeniz benim için en büyük hediyedir" şeklinde konuştu.

Mardin'e atanan Vali Ömer Faruk Koçak'a, yaptığı hizmetlerden dolayı Elazığ MÜSİAD şubesi tarafından plaket takdim edildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Gök Mardin Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title