Haberler

Vali Güvençer Konuklarını Ağırladı

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Yavuz Kurt, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Yavuz Kurt, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu.

1 Kasım 2016 tarihinde Manisa'daki görevine başlayan Kurt, ziyarette, sosyal güvenlik hizmetlerinin kalitesini daha yukarılara taşıyarak vatandaşların memnuniyetini arttırmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Sosyal güvenliği yaygınlaştırmak, prim gelirlerimizi yükseltmek ve etkin bir denetim sağlamak hedefimiz olacaktır. Bu amaçla, bürokratik işlemleri kısaltmak, personelimizin zaman ve emek kaybını azaltacak çözümler geliştirmek, Kurumumuzun menfaatlerini korurken, vatandaşlarımızın hak ve memnuniyetini gözetmeye çalışacağız." dedi.

Vali Güvençer, İl Müdürü Kurt'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek görevinde başarılar diledi.

Türk Kadınlar Birliği Manisa Şube Başkanı Sevgi Şanlı ve Yönetimi de Vali Güvençer'i makamında ziyaret etti. Birlik olarak yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi sunan Şube Başkanı Şanlı, Vali Güvençer'e Manisa'daki görevinin hayırlı olmasını diledi.

Salihli Turizm Derneği Başkanı Mustafa Uçar da Vali Güvençer'i ziyaret eden isimler arasında yeraldı. Derneklerinin faaliyetleri ve "Paranın Doğduğu Kent Sardes" isimli kitabı hakkında bilgiler veren Başkan Uçar, yazdığı kitabı Vali Güvençer'e hediye etti.

Çukurova Kimya Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Açıkalın ve Türk Telekom İl Müdürü Arif Doyuran da Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Güvençer de konuklarına nazik ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Mustafa Hakan Güvençer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title