Haberler

Vali Direkçi Müftüyü Ziyaret Etti

Karabük Valisi Can Direkçi Müftü Mustafa Kolukısaoğlu'nu Ziyaret Etti.

Karabük Valisi Can Direkçi Müftü Mustafa Kolukısaoğlu'nu ziyaret etti.

Direkçi, imamlardan son zamanlarda ülke genelinde yaşanan susuzluk konusunda halkın daha duyarlı olması konusunda sürekli vaaz vermelerini istedi.

Vali Direkçi, bizler her ne kadar halkımızı bilgilendirmeye çalışsak da özellikle köy imamlarına büyük görevlerin düştüğünü belirterek, "İmamlarımız elbette günde 5 vakit ezan okuyup namaz kıldıracak. Ama bunun yanında verdikleri vaazlarda dini bilgilerin yanı sıra, kültürel değerleri, bilgi ve birikimleri de halkımıza aktarmalı. Köylerimizde tarımla uğraşan halkımız çok. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan su sıkıntısından dolayı geleceğimizi de düşünerek daha tasarruflu ve tedbirli olmaları konusunda halkımıza sürekli bilgi vermeleri lazım" dedi.

Müftü Kolukısaoğlu ise Vali Can Direkçi'ye duyarlılıkları konusunda teşekkür ederek, camii imamlarına gerekli konularda halkın bilgilendirilmesi için bilgiler verileceğini kaydetti.

(YE-İÇ)

08.08.2007 16:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title