Haberler

Vali Amca'dan Çocuklara Sürpriz Hediye

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi her yılolduğu gibi bu sene de Ramazan Bayramı'nın birinci günü sabah namazıylabaşlayan bayramlaşma organizasyonu düzenledi.

Sabah çok erken saatlerde İstanbul'undört bir yanından Bayram namazı için Eyüp'e gelen konuklar, Eyüp Sultan Camii'nde kıldıkları bayramnamazının ardından Eyüp Sultan Meydanı'nda belediyenin organizasyonunda buluştu.Ayrıca İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Bayramın birinci günü Eyüp ÇocukYuvası'nı ziyaret etti.

Çeşitli ikramların yapıldığı,belediyenin sosyal sorumluluk projelerinden "Şeker Hayat"da eğitimgören Down Sendromlu gençlerin kendi ürettikleri şeker, yapma çiçekleri dağıttıkları programda birkonuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Tüm İslam aleminin MübarekRamazan Bayramını kutluyorum… Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayını dün akşamuğurladık… Sevgi, saygı, birlik, dayanışma, hoşgörü ortamında aynı iftarsofralarında buluşup orucumuzu birlikte açtık, birlikte sahur yaptık. Şimdi de mübarek Ramazan Bayramı namazını birlikte Eyüp Sultan Camii'nde kıldık… Ne mutlu bize…"dedi.

Kemerburgazlılardan Sevgi kuyruğu

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak,Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan ŞabanSüzgün ve Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı programın ardındanBaşkan İsmail Kavuncu, öğle namazını Kemerburgaz'da kıldı ve burada düzenlenenbayramlaşma organizasyonuna katıldı… Bayramlaşamaya törenine İstanbulMilletvekili TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, İstanbulMilletvekili Ahmet Baha Öğütken, Başkanyardımcılarının da katıldığı, çeşitli ikramların yapıldığı organizasyonaKemerburgazlılar büyük ilgi gösterdi…

Kaymakam Osman Kaymak veBaşkan Kavuncu Göktürk ve Kemer'deki şehit ailelerini ziyaret etti. Sinan Şen ve Osman Yumuk'un evinde bayramziyaretinde bulunan heyet daha sonra Eyüp Devlet Hastanesin de hasta veçalışanlara karanfil dağıttı. Heyetin enson durağı ise Eyüp Çocuk Yuvasını oldu.

Vali Amca'dan çocuklara sürpriz hediye

İstanbul Valisi Hüseyin AvniMutlu Bayramın birinci günü Eyüp Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, İl JandarmaKomutanı Mehmet Atar, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ve EyüpBelediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Esat Nuhoğlu, Vali Mutlu'ya ziyaretindeeşlik etti. Vali Mutlu ve yanındaki heyet çocuklara sürpriz hediyeler ve bayramharçlığı verdi. Vali Mutlu, daha sonraçocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Ramazan Bayramı İsmail Kavuncu İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
title