Haberler

    Fenerbahçeli Valbuena, Kulüple Görüştü: Ghezzal'ı Alın

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin yeni transferi Valbuena, eski takım arkadaşı Rachid Ghezzal'ı yönetime önerdi.

    Valbuena'nın yeni önerisi Ghezzal!

    Fransa'dan Foot-01, Fenerbahçe'nin bu kez de Mathieu Valbuena'nın Lyon'dan eski takım arkadaşı Rachid Ghezzal'ı listeye aldığını iddia etti...

    İtalya'da bir süredir bazı görüşmeler yapan Cezayirli oyuncunun beklediği rakamı bulamadığı bildirildi. Ghezzal için Valbuena'nın da aracı olduğu haberde yer aldı. Valbuena daha önce de Loic Remy'yi gündeme getirmişti.

    FENERBAHÇE, REMY'DEN KALP SORUNU NEDENİYLE VAZGEÇTİ

    Öte yandan Galatasaray yönetimi kulüp doktoru Yener İnce'nin "bayılabilir" demesine rağmen Bafetimbi Gomis'i transfer ederken Fenerbahçe'nin Loic Remy'den benzer bir sıkıntı yüzünden vazgeçtiği ortaya çıktı...

    Daha önce Washington'u kalp kapakçığı sıkıntısı yüzünden evine yollayan Fenerbahçe'nin Remy'yi, Londra'da sağlık kontorlünden geçirdiği ama kalbinde çıkan ritm bozukluğu yüzünden transferinden vazgeçtiği iddia edildi.

    Fransız RMC radyosu daha önce Liverpool'un da Remy'yi kalbindeki sıkıntı yüzünden almadığını hatırlatarak, "Türkler de aynı riski almadı" yorumunu yaptı.

    GHEZZAL'IN 26 MAÇTA 2 GOL 4 ASİSTİ VAR

    25 yaşındaki Cezayirli futbolcu kariyerine Olimpik Lyon takımının alt yapısında başladı. Başarılı oyuncu kısa sürede A takıma çıktı. Geçtiğimiz sezon 26 lig maçında 2 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Oyuncunun transfermarkt değeri 8 milyon Euro. Gelecek sezon için sözleşmesi bulunmuyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mathieu Valbuena Fenerbahçe Fransa Lyon Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
    Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

    Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title