Haberler

Uzman Çavuşun Katil Zanlısını Bulana 10 Cumhuriyet Altını

Samsun Çarşamba İlçesindeki Esnaflardan Kenan Keskin, Jandarma Uzman Çavuş Serdar Dağ'ı Şehit Eden Şahsı Bulana 10 Cumhuriyet Altını Hediye Edeceğini Açıkladı.

Samsun Çarşamba ilçesindeki esnaflardan Kenan Keskin, Jandarma Uzman Çavuş Serdar Dağ'ı şehit eden şahsı bulana 10 cumhuriyet altını hediye edeceğini açıkladı.

Çarşamba ilçesinin Dikbıyık beldesinde 7 Nisan 2008 gecesi büyükbaş hayvan hırsızlarına yönelik yapılan operasyonda, hırsızların açtığı ateş sonucu İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi'nde görevli Uzman Çavuş Serdar Dağ şehit olmuştu. Yetkililer katil zanlısı Kemal A.'nın yakalanmasının an meselesi olduğunu belirtirken, Çarşamba esnaflarından Kenan Keskin, Şehit Uzman Çavuş Dağ'ın katil zanlısının yerini bilen veya gördüğü anda jandarma ve polise ihbar ederek yakalatan kişilere 10 adet cumhuriyet altını vereceğini vaat etti. Keskin, "Jandarma Uzman Çavuş Dağ'ı şehit etmeyi bırakın, devletin askerine ve polisine silah çeken, hayatına son veren her kim olursa olsun gereken cezayı almalıdır. Bu nedenle askerimize silah sıkarak hayatına neden olan katil zanlısı Kemal A.'yı her kim gördüğü yerde yerini ihbar eder ve yakalatırsa o kişiye anasının ak sütü gibi helal 10 tane cumhuriyet altını hediye edeceğim" dedi.

Katil zanlısını arama çalışmalarının komandoların da katılımıyla kapsamlı bir şekilde sürdürüldüğü belirtildi.

(EŞ-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title