Haberler

Uysal'dan Eşitlik ve Adalet Vurgusu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının son iftar sofrasının kurulduğu Sedir Mahallesi’nde “Muratpaşa’da bütün insanlarımıza elimizi eşit ve adaletli uzatmaya azmettik, ant içtik” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının son iftar sofrasının kurulduğu Sedir Mahallesi'nde " Muratpaşa'da bütün insanlarımıza elimizi eşit ve adaletli uzatmaya azmettik, ant içtik" dedi.

Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'ın son iftar sofrasını Sedir Mahallesi'nde kurdu. Kapalı pazar yerinde düzenlenen iftara mahalle sakinlerinin ilgisi yoğundu.

Aynı zamanda Antalya'nın ilk ve tek oyun evine sahip pazar yerinde iftar programı Teneffüs Park'ın çocuklar için hazırladığı birbirinden renkli gösterilerle başladı. Belediye Meclis üyelerinin eşlik ettiği Başkan Uysal da mahalleliyle selamlaşıp sıraya girdi ve iftar yemeğini aldı.

Başkan Uysal iftarın ardından, Muratpaşa'da bu ramazan ayının daha, iftar sofralarında sevgi, saygı ve dayanışmayı paylaşarak geçtiğini söyledi. "Muratpaşa'da bütün insanlarımıza elimizi eşit ve adaletli uzatmaya azmettik, ant içtik" diyen Başkan Uysal, "Hiçbir komşumuz sahipsiz kalmasın diye çalışıyoruz. Milli bayramlarımız, dini bayramlarımız, bütün özel günlerde on binlerce komşumuzla yan yana omuz omzayız. Ramazan ayı boyunca her akşam ifade ettiğim gibi, 'Gel kim olursan gel' diyen Mevlana'nın, 'Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz' diyen Yunus Emre'nin, 'Bir olalım, iri olalım diri olalım' diyen Hacı Bektaş Veli'nin, 'Yurtta barış dünyada barış' diyen 'Sadece millet için çalışınız' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeyiz ve hep öyle kalacağız."

Konuşmasının ardından Sedir Muhtarı Hasan Kahraman, Başkan Uysal'a mahallesine hizmetlerden dolayı teşekkür çiçeği takdim etti.

Muratpaşa Belediyesi, bu Ramazan ayında da geleneğini bozmadı ve ilçenin farklı noktalarında 27 iftar programı düzenlendi. Bu iftarlarda 56 mahalle biraraya geldi. Başkan Uysal, bu iftarlarda 60 binin üzerinde komşusuyla buluştu. İftar yemeklerinin hazırlığında 8.4 ton tavuk eti, 1.5 ton mercimek, 3 ton pirinç ve 1.5 ton irmik kullanıldı. Sadece soğuk sıkma zeytinyağı ve tereyağıyla hazırlanan iftar yemekleri için 1620 litre zeytinyağı, 930 kilogram da tereyağı kullanıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümit Uysal Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title