Haberler

Umut Yolcuları Yabancılar Polisine Teslim Edildi

Bursa'nın Gemlik İlçesinde, Otobüsle İstanbul'a Gitmek İsterken Yakalanan 26 Kaçak Göçmen Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne Getirildi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, otobüsle İstanbul'a gitmek isterken yakalanan 26 kaçak göçmen Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince İstanbul'a gitmekte olan 35 AH 0970 plakalı yolcu otobüsünde yapılan kontrolde 26 kaçak göçmen yakalanmıştı. Seferihisar'da batan tekneye binemedikleri ve yaşanan kazanın ardından alınan güvenlik önlemleri nedeniyle Türkiye'den dışarı çıkamadıkları öğrenilen Afganistan uyruklu 26 mülteci gözaltına alınmıştı.

Otobüste bulunan ve normal olarak seyahat ettikleri öğrenilen 13 yolcu aynı firmadan çağrılan başka bir otobüsle İstanbul'a gönderilirken, 26 mülteci, otobüsün şoförleri İ.K., M.K. ve host A.P. otobüsle Bursa'ya getirildi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne getirilen mültecilerin, yapılan sorgulamalarının ardından sınır dışı edilecekleri öğrenildi.

(UU-İHS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title