Haberler

Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nde 'dijital dönüşüm'

Güncelleme:

Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'ni "Inno Vision - Dijital Dönüşümün Vazgeçilmez Paydaşı Olmak" temasıyla 31 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde Wyndham Grand Otel'de gerçekleştirecek.


TİDE'nin Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nde, Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü (IIA) Başkanı Angela Witzany, IIA ve Avrupa İç Denetim Enstitüleri Konfederasyonu (ECIIA) Eski Başkanı ve Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Başkanı Hurşit Zorlu ve TİDE Yönetim Kurulu Başkanı Menteş Albayrak'ın açılış konuşmalarının ardından, Siemens A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Ali Rıza Ersoy "Endüstri 4.0" başlıklı sunumunu gerçekeştirecek.

İş dünyasının dijital gündemi

Kongrenin ilk gün paralel oturumlarında Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı Hizmetleri Direktörü Altuğ Kul, "Dijital Dönüşüm ve Yazılım Lisans Yönetimi", KPMG Türkiye Danışmanlık Hizmetler Direktörü Naciye Kurtuluş Sime "Geleceğin İç Denetimi", EY Türkiye İş Sürekliliği ve Kriz Yönetimi Hizmetleri Lideri Ender Bebek ve EY Türkiye Siber Güvenlik Hizmetleri Lideri Ümit Yalçın Şen "Siber Güvenlik Tehditleri İçin Kriz Yönetimi ve İş Sürekliliği", PWC Türkiye Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Hizmetleri Lideri Burak Sadıç ve PWC Türkiye İç Denetim Hizmetleri Kıdemli Müdürü Albina Şakaklı "Kişisel Verilerin Korunmasında İç Denetimin Rolü" konularında katılımcılara yeni gelişmeler hakkında bilgi aktaracak.

Kongrenin ilk günü, CNN Türk'ten Emin Çapa'nın sunumu ve ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden'in "Kurumsal Yönetişim ve İç Denetimin Rolü" sunumunun ardından, moderatörlüğünü IIA ve ECIIA Eski Başkanı ve Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte'in üstlendiği, IIA Başkanı Angela Witzany, Avrupa Komisyonu Kamu İç Kontrol Görev Gücü Eski Başkanı Robert Gielisse ve TİDE Başkanı Menteş Albayrak'ın katılımıyla düzenlenecek "Küresel Perspektifler ve Yeni Eğilimler" oturumuyla tamamlanacak.

İç denetim perspektifinden dijitalleşme, yenilikçilik ve güvenlik

TİDE'nin Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nin ikinci günü Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte'in ilk gün değerlendirmesi ve ACCA Türkiye Başkanı Filiz Demiröz ile Fütüristler Derneği Başkanı Eray Yüksek'in açılış konuşmalarıyla başlayacak. Ardından TİDE Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun'un moderatörlüğünde, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Doç. Dr. Işın Çelebi, Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Garanti Bankası İç Denetim Kontrol ve Uyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin'in katılımıyla düzenlenecek "Denetim Komitesi Perspektifinden Yönetim Kurullarının Yeni Gündemi: Dijitalleşme, İnovasyon, Siber Güvenlik ve İç Denetimin Rolü" başlıklı oturumla devam edecek.

IIA Başkanı Angela Witzany'nin "Denetim Asla Uyumaz" başlıklı konuşmasının ardından, Actera Group'tan Dave Dorner "Yatırımcıların Gözünden Denetim Fonksiyonunun Önemi", TİDE Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Usluer "CBOK: Yönetime Işık Tutmak ve İç Denetimi Keşfetmek, CBOK Raporlarına Genel Bakış ve Türkiye Sonuçlarından Öne Çıkan Noktalar" başlıklı sunumlarını gerçekleştirecek.

Kongrenin ikinci gün paralel oturumlarında Fordefence Adli Bilişim Lab. Genel Müdürü Mustafa Sancar "Bilişim Suçlarının Tespiti ve Dijital Delillerin İncelenmesi", KKB Yönetim Kurulu Üyesive Genel Müdürü Kasım Akdeniz "Ticarette Güveni Mobile Taşıyan Uygulama: Findeks Karekodlu Çek", SAP Türkiye Finansal Çözümler Yöneticisi Burcu Kutlu "Dijital Ekonomi Çağında İç Denetim", Teammate, Wolters Kluwer Stratejik Pazar Geliştirme Kıdemli Müdürü Cladio De Los Rios "Denetim Komitesi Raporlaması: Eğilimler ve İyi Uygulamalar" konularını katılımcılarla paylaşacak.

Network arasının ardından ikinci gün paralel oturumlarında Korn Ferry Onursal Başkanı Şerif Kaynar "Etkin İç Denetim Organizasyonu ve Global Örnekler", ELC Danışmanlık Kurumsal Eğitim Direktörü, Yönetici Ortak Andy Kovacs ve Enerjisa İç Denetim Başkanı Özge Aşçıoğlu "Denetimde Kritik İletişim Anlarının Yönetilmesinde İletişim Açısından Yeni Bir Yaklaşım", Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert "Neden 'Coso İç Kontrol-Bütünleşik Çerçeve?" ve TİDE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Yurdalan moderatörlüğünde, Finansbank Teftiş Kurulu Başkanı Ersin Demir, Denizbank Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Işık, Garanti Bankası Teftiş Kurulu Başkanı Osman Bahri Turgut ve YKB Teftiş Kurulu Başkanı Stefano Perazzini katılımıyla "Finans Sektöründe Dijitalleşme, İnovasyon ve Siber Güvenlik" konuları mercek altına alınacak.

TİDE'nin Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi, Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte'in kapanış konuşmasıyla tamamlanacak.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Türkiye Sağlık Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title