Haberler

Uğur: "Öğretmenler Günü Kutlu ve Mutlu Olsun"

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Uğur, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, "Öğretmenler Günü'ndeki tek sevincimiz yetiştirdiğimiz öğrencilerimizdir" dedi.
Mustafa Uğur, mesajında "Bugün 24 Kasım 2013,...

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Uğur, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, "Öğretmenler Günü'ndeki tek sevincimiz yetiştirdiğimiz öğrencilerimizdir" dedi.

Mustafa Uğur, mesajında "Bugün 24 Kasım 2013, bugün 24 Kasım 1928'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen vasfını aldığı kıymetli gün, bugün 1981 yılından beri her yıl kutladığımız mesleklerin en kutsalı olan Öğretmenlerimizin Günü ve bugün 'Oku!' emrinin yılmaz savunucularının gururla kutladığı gün" dedi. Bugün, Türk Bayrağı'nın dalgalandığı her yer de 'fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür' nesillerin öğretmenlerinin yanına koşmakta, bilginin yüceliğine, sevginin değerine, eğitimin önemine bir kez daha inandığını anlatan Uğur, mesajına şöyle devam etti: "Bugün, kara tahtanın tebeşir tozuyla emekli olan öğretmenlerimizin günüdür. Günümüz kutlu olsun"

Mesleğinin yüceliğine inanmış, öğrenme ve öğretme arzusuyla sıraları dolduran nesillere bilgi aşılayan öğretmenlerimizin bugün ekonomik ve sosyal problemlerle boğuşmakta olduğunu anlatan Uğur, şunları söyledi: "Geçen her yıl ekonomik ve sosyal problemleri artan, beklediği saygıyı kendini yönetenler tarafından görmeyen, çay simit hesabı yaparak iktidara gelenlerin sözlerini yerine getirmemesinden ötürü muzdarip olan öğretmenler, 'beğenmeyen başka iş kollarına yönelir' diyen yetkililere rağmen sevgi çiçekleri olan öğrencilerimize her zamanki gibi gülüşlerini vermektedir." - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Nevşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title