Haberler

Tutuklu ve Hükümlüler "Son Kuşlar" Oyununu İzledi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün yürüttüğü proje kapsamında, Yalova A3 Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu ve hükümlüler için "Son Kuşlar" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün yürüttüğü proje kapsamında, Yalova A3 Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu ve hükümlüler için "Son Kuşlar" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İstanbul Devlet Tiyatroları sanatçısı Turgay Tanülkü ve ekibinin cezaevinde sahnelediği oyun, izleyicilerden ilgi gördü.

Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ile cezaevi öğretmeni Mehmet Ali Tekin, oyun sonrası yaptıkları konuşmalarda, Tanülkü ve ekibine teşekkür etti.

Oyunu, Cumhuriyet Başsavcısı Başsavcı Vekili Önder Kemal Sekücü, Cumhuriyet Savcısı Özkan Özçelik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Cezaevi Müdürü Mehmet Nedim Danış ile personel izledi.

Kaynak: AA / Yerel

Devlet Tiyatroları Adalet Bakanlığı Turgay Tanülkü Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title