Haberler

Türkiye'nin En Hızlısı Belli Oluyor

Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunu belirleyecek olan 'Şampiyonlar Şampiyonası', 18-19 Mart tarihlerinde Redbull.com'un sponsorluğunda, farklı branşlardan 48 sporcunun katılımı ile İzmir Ülkü Park Yarış Pistinde gerçekleştirilecek.

Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunu belirleyecek olan 'Şampiyonlar Şampiyonası', 18-19 Mart tarihlerinde Redbull.com'un sponsorluğunda, farklı branşlardan 48 sporcunun katılımı ile İzmir Ülkü Park Yarış Pistinde gerçekleştirilecek. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından düzenlenen organizasyon, 18 Mart Cumartesi günü 10.00-15.00 saatleri arası gerçekleştirilecek sıralama turlarıyla başlayacak. Volkicar yarış otomobilleri ile piste çıkacak sporcular arasından en hızlı 16 isim, 19 Mart Pazar günü Opel Corsa OPC yarış otomobilleri ile elemelerde yarışmaya hak kazanacaklar. 10.00-16.00 saatleri arasında ikili eşleşmeler şeklinde koşulacak olan finaller sonunda 2017 Şampiyonlar Şampiyonu belirlenecek.

15 yıllık bir aranın ardından düzenlenen organizasyon, drift gösterileri, motosiklet akrobasi gösterileri, Red Bull ralli simülatörü ve Retro Rally Sergisi gibi etkinlikler ile renklenecek. Kariyerinde 5 kez Türkiye Ralli Şampiyonluğu kazanan Yağız Avcı'nın da katılacağı yarışta ayrıca İskender Atakan, Cem Hakko, Volkan Işık ve Serkan Yazıcı gibi eski şampiyon pilotlar da piste çıkarak organizasyona renk katacaklar.

Şampiyonlar Şampiyonu olacak sporcu, özel tasarım şampiyonluk kupası haricinde yaklaşık değeri 200 bin TL'yi bulan ödüllerin de sahibi olacak.

(iha)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Redbull İzmir Opel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title