Haberler

Türkiye Kamu-Sen'in 20. Kuruluş Yıl Dönümü

"Bugüne kadar 20 yıl boyu çizdiğimiz ilkelerimizden, yolumuzdan, yöntemimizden, inancımızdan ve heyecanımızdan hiçbir eksiklik olmadan yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş,

"Bugüne kadar 20 yıl boyu çizdiğimiz ilkelerimizden, yolumuzdan, yöntemimizden, inancımızdan ve heyecanımızdan hiçbir eksiklik olmadan yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Yokuş, Kar Düğün Salonu'nda Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilciliği tarafından Türkiye Kamu-Sen'in kuruluşunun 20'nci yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye Kamu-Sen'in sendikacılığında sadece emeği ve alın terini yüceltme, büyütme mücadelesinde olmadığını belirterek, mücadelelerinin aynı zamanda Türk milletinin değer yargılarını ve varlığını sonsuza kadar yaşatmak olduğunu söyledi.

Son dönemdeki gelişmelerden dolayı endişeli ancak ümitsiz olmadıklarını ifade eden Yokuş, şöyle konuştu:

"Bu topraklarda ayakta durabilmek, yücelebilmek ve yükselebilmek çok kolay değildir. Onun için, içimize fitne, fesat sokuyorlar. İşbirlikçileri buluyorlar. 1000 yıldır beraber yaşadığımız bu topraklarda bizi birbirimize düşürüyorlar. Biz bu topraklarda yaşayanlar, et ve kemik gibi birbirine kaynaşmış, bir millet, bir devlet olmuş, sonsuza kadar da böyle olmak zorunda. Başka türlü yükselmemiz, yücelmemiz, huzur içinde yaşamamız mümkün değildir. Son toplu sözleşme masasını, çıkarılan yasayla toplu sözleşme masasından öte bir çadır tiyatrosuna çevirdiler. Bunun sonucunda, 2,5 milyon memur bedel ödemiş oldu. Türkiye Kamu-Sen, yine o masada etkili ve yetkili olacak ve memurun hakkını bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra geliştirmeye devam edecek. Bugüne kadar 20 yıl boyu çizdiğimiz ilkelerimizden, yolumuzdan, yöntemimizden, inancımızdan ve heyecanımızdan hiçbir eksiklik olmadan yolumuza devam ediyoruz. Hormonlu sendikalardan, hormonlu ürünlerden, hormonlu adamlardan uzak durun. Aynı Osmanlı'nın çınarı gibi Kamu-Sen ile devam edin."

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Taş da Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki hain terör örgütünün saldırısını hatırlatarak, her şeye rağmen dik durulması, birlik ve beraberliğin bozulmaması, metanetin korunması gerektiğini bildirdi.

Şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Taş, Yokuş'a Şeyh Edebali'nin sözlerinin bulunduğu tablo hediye etti.

Etkinliğe, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen, HAS Parti İl Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu ve Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları ile üyeler katıldı.

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Fahrettin Yokuş Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title