Haberler

Türkiye İkincisine Çeyrek Altın

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Sporcusu Türkiye İkincisi Arzu Firdevs Koç’a elde ettiği başarıdan ötürü tebrik ederek sporcuyu çeyrek altınla ödüllendirdi.

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Sporcusu Türkiye İkincisi Arzu Firdevs Koç'a elde ettiği başarıdan ötürü tebrik ederek sporcuyu çeyrek altınla ödüllendirdi.

Aydın Kuşadası'nda yapılan 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonasında rakibi ile yaptığı müsabakayı yenilerek Türkiye İkinciliğine elde eden Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate sporcusu Arzu Firdevs Koç ve antrenörleri Ali Osman Güler ve Ali Buğdaycı ile birlikte Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret etti. Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Sporcusu Türkiye İkincisi Arzu Firdevs Koç'a elde ettiği başarıdan ötürü tebrik ederek sporcuyu çeyrek altınla ödüllendirdi.

Başkan Tutal; "Kuşadası'nda düzenlenen 21 yaş altı Türkiye Şampiyonası'nda şehrimize ve ilçemize İkincilik kazandıran sporcumuzla gurur duyduk. Kendisine teşekkür ediyorum. Antrenörlerimiz Güler ve Buğdaycı'ya yetenekli, disiplinli ve güzel ahlaklı, başarılı bir sporcu yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum "dedi.

"Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek"

Spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seydişehir Belediyesi olarak spora önem veriyoruz. Spor, çocuk ve gençlerimiz için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için kırsal ve merkez mahallerimizde spor tesisleri ve alanları kazandırıyoruz" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir Türkiye Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title