Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta Mücadele Eden Denizli Belediyespor, İkinci Yarının İlk Maçında Kendi Sahasında Balıkesirspor'la 1-1 Berabere Kalmanın Üzüntüsünü Yaşıyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında Balıkesirspor'la 1-1 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Mutlak galibiyet için çıktığı Balıkesirspor maçında 2 puan kaybeden Kırmızı-beyazlı ekipte moraller bozuk. Balıkesirspor maçında yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini belirten Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan hiç beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi. Balıkesirspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Eraslan, "Evimizde kazanmamız gereken bir maçtı. Girdiğimiz pozisyonlarda rakip kaleciyi geçemedik. Mağlup duruma düştükten sonra attığımız bir gol bize bir puan getirdi. Ancak ben 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu kaybımızı hafta sonundaki Ispartaspor maçıyla telafi edeceğiz. Takımımızın ilk yarıda ortaya koyduğu performans beni umutlandırdı" dedi.

Bu arada, Denizli Belediyespor ligin 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Ispartaspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Balıkesirspor maçında oynamayan ve sonradan oyuna giren oyuncular, bu sabah Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda antrenman yaptı.

(AV-AT-MFS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title