Haberler

Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor, Bugün Çekilen 2007-2008 Sezonu Fikstürden Memnun. Diyarbakırspor Kulübü Başkanı İslam Çetin ve Teknik Direktörü Murat Yiğiter, Çekilen Fikstürü Beğendiklerini Belirtti.

Diyarbakırspor, bugün çekilen 2007-2008 sezonu fikstürden memnun. Diyarbakırspor Kulübü Başkanı İslam Çetin ve Teknik Direktörü Murat Yiğiter, çekilen fikstürü beğendiklerini belirtti.

25-26 Ağustos tarihinde başlayacak olan Lig A'da çekilen fikstür Diyarbakıspor tarafından memnuniyetle karşılandı. Diyarbakırspor Başkanı İslam Çetin, çekilen fikstürün tüm takımlara hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Diyarbakırspor olarak çekilen fikstürü beğendik. Çünkü deneyimli bir takımız. Ligin ilk yarısında 9 maçımızı sahamızda oynayacağız. Bunu avantajımız olarak kapatırsak karlı çıkarız. Önemli olan lige iyi başlayıp bu avantajını kullanabilmektir. Bunun için gayret gösteren takımlardan birisi

olacağız. Bizim hedefimiz bellidir. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız süper lige bu sezon çıkabilmektir" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın teknik direktörü Murat Yiğiter, fikstürün zoru kolayı diye bir şeyi olmadığını söyleyerek, "Önemli olan zoru başarmaktır. Bizim için her rakip aynıdır ve aynı değeri vereceğiz. İlk maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. Bu avantajımızı iyi kullanırsak çok iyi olur. Geçen sezonki takımın iskeletini bozmadık sayılır. Yaptığımız transferlerde gün geçtikçe bize uyum sağlıyor. Yeni sezonda işimizi çok sıkı tutacağız" şeklinde konuştu.

(MG-FA-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title