Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Diyarbakırspor, Teknik Direktörlük Görevi İçin Suat Kaya ve Yücel İldiz İsimleri Üzerinde Yoğunlaşırken, Yeşil-kırmızılılar'da Yeni Teknik Patronun Bir Hafta İçerisinde Kesinlik Kazanması Bekleniyor.

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor, teknik direktörlük görevi için Suat Kaya ve Yücel İldiz isimleri üzerinde yoğunlaşırken, Yeşil-kırmızılılar'da yeni teknik patronun bir hafta içerisinde kesinlik kazanması bekleniyor.

Diyarbakırspor'da yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Tercih sırasının ilk basamağında yer alan Suat Kaya'dan henüz olumlu veya olumsuz cevap alınmazken, Kaya'nın başka kulüplerle de görüştüğü, kendisi için özellikle Lig B'nin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'un ısrarcı olduğu kaydedildi. Suat Kaya dışındaki teknik adamlarla da temasa geçen Diyarbakırspor'da Genel Menajer Murat Yiğiter, dün teknik direktör Yücel İldiz'le bir görüşme yaptı. 3.5 yıldır çalıştırdığı Orduspor'dan Başkan Şükrü

Bodur'un istifası yüzünden ayrılma kararı alan İldiz'in teklife olumlu baktığı öğrenildi. Yücel İldiz, Diyarbakırspor'u daha önce 1992-93 ve 1995-96 sezonlarında da çalıştırmıştı.

Bu arada, Diyarbakırspor'da 23 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesi çalışmalar sürüyor. Şu ana kadar resmi olarak yönetime talip olan çıkmazken, bazı iş adamları ve grupların kulis faaliyetlerinde bulunduğu ve kongreye kadar sürpriz isimlerin başkanlığa aday olabileceği ileri sürülüyor.

Öte yandan, mevcut yönetimin açıkladığı yaklaşık 3 milyon YTL'lik borcun dağılımı da belli oldu. Taksitlendirilen 1 milyon YTL'lik kamu borcu dışındaki 2 milyon YTL'den 1 milyon YTL'si eski yönetici alacakları, kalan 1 milyon YTL'nin de esnaf ve diğer borçlar olduğu öğrenildi. Sezon başında borç batağında olan kulüp, şu anki görüntüsüyle Lig A'nın en az borcu olan kulüpleri arasında yer alıyor.

(MG-FA-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title