Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Malatyaspor'a Yardım İçin Başlatılan Kampanyanın 30 Nisan'da Sona Ereceği Hatırlatılarak, Kampanyaya Daha Fazla İlgi Gösterilmesi İstendi.

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'a yardım için başlatılan kampanyanın 30 Nisan'da sona ereceği hatırlatılarak, kampanyaya daha fazla ilgi gösterilmesi istendi.

Malatya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Süper Lig mücadelesi veren Malatyaspor Kulübü'ne maddi destek vermek amacıyla valiliğimiz tarafından başlatılan 'Malatyaspor Yardım Kampanyası' hesabında biriken yardımlardan, Malatyaspor Yönetim Kurulu üyeleri İrfan Özaslan ve Faysal Dağıstanlı'nın yaptıkları 50 bin YTL'lik yardım, 10 Nisan tarihinde Malatyaspor Kulübü'ne aktarılmıştır. Bu miktarla birlikte bugüne kadar Malatyaspor'a yapılan yardım miktarı 286 bin YTL olmuştur" denildi.

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Birer ise, takımın Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediğini, maddi sıkıntıdan kaynaklanan başarısızlık yaşamak istemediklerini bildirdi. Kulübe maddi gelir sağlanması için valilik tarafından İş Bankası'nda açılan yardım hesabına daha fazla para yatırılmasını beklediklerini söyleyen Birer, "Takımımız maçlar kazanıyor ve dolayısıyla galibiyet primleri dağıtılıyor. Bunun yanı sıra kulüp çalışanlarının maaşı, futbolcuların maç başı primleri ve transfer taksitleri var. Bu nedenle dernek, sendika, oda gibi sivil toplum kuruluşlarından daha fazla ilgi bekliyoruz" diyerek, yardım kampanyasının 30 Nisan'da sona ereceğini hatırlattı.

(NA-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title