Haberler

Tüpgaz Çektiği İçin Cezaevine Konuldu! İzne Çıktığı Gün 7 Tüple Su Deposunda Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Antalya Manavgat'ta çaldığı otomobile kurduğu düzenekle seyir halinde gaz çeken bağımlı bu defa 7 tüpgaz çektiği su deposunda mahsur kaldı.

Antalya Manavgat'ta çaldığı otomobile kurduğu düzenekle seyir halinde gaz çeken bağımlı bu defa 7 tüpgaz çektiği su deposunda mahsur kaldı. Şahıs itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

DAHA ÖNCE OTOMOBİLDE GAZ ÇEKTİĞİ İÇİN TUTUKLANMIŞTI

Daha önce otomobil çalıp içine kurduğu düzenekle seyir halinde gaz çektiği için tutuklanarak cezaevine konulan Emrah Y, cezaevinden izinli çıktığı gün soluğu markette aldı.

İZNE ÇIKTIĞI GÜN 7 TÜPGAZ ALIP SU KUYUSUNDA 2 GÜN ÇEKTİ

Eve gidip ailesinden aldığı paranın tamamıyla 4 tane büyük mutfak tüpü 3 piknik tüp alan Emrah Y. bir arkadaşıyla birlikte kullanılmayan su deposuna indi. İki arkadaş ip sarkıtarak indikleri su deposunda 2 gün boyunca kaldı.

ARKADAŞI KUYUYA SARKITTIĞI İPİ KESİNCE MAHSUR KALDI

2'nci günün sonunda su deposundan sarkıttıkları iple yukarı çıkan ismi belirlenemeyen arkadaşı ipi kesince Emrah Y. depoda mahsur kaldı. Bağırarak çevreden yardım isteyen Emrah Y.'nin sesini duyan bir vatandaşın 112'yi arayarak bir kişinin su deposunda mahsur kaldığını söylemesi üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekibi olay yerine gitti.

JANDARMA BAĞIMLIYI KURTARIP KELEPÇELEDİ

Yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki su deposuna çıkan itfaiye ekibi, içeride bir kişinin olduğunu belirleyerek jandarmaya haber verdi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ekiplerinin gelmesinin ardından önce depodaki 4 büyük 3 piknik tür ipe bağlanmak suretiyle yukarı çıkarıldı. Ardından da depoda mahsur kalan Emrah Y. uzatılan merdivenle yukarı çıkarıldı. Jandarma ekipleri Emrah Y.'yi kelepçeleyerek gözlem altına aldı.

"NE YAPTIYSAM ÇIKAMADIM"

2 gündür depoda kaldığını ve bu süre içerisinde 4 büyük 3 piknik olmak üzere 7 adet tüp kullandığını belirten Emrah Y. "Cezaevinden izinli geldim. Evde 2-3 gün kaldıktan sonra evden para aldım ve ayrıldım. Gidip marketten tamamına tüp aldım. 1.5 yıl önce de bu depoya gelerek uzun süre kalmıştım.

Buraya geldim ve iple aşağıya inerek burada kalmaya başladım. Yanımda bir arkadaş daha vardı. Bugün kendisi yukarı çıktıktan sonra ipi yukarı çekti. Ne yaptıysam çıkamadım. Başım dönmeye başladı" dedi.

KÜÇÜK YAŞTAN BERİ BAĞIMLIYMIŞ

Küçük yaşlarda Manavgat çöplüğünün bulunduğu kum mevkiinde birkaç arkadaşıyla birlikte tüp kullanmaya başladığını ve bağımlı hale geldiğini belirten Emrah Y. "Ne yaptıysam vazgeçemedim. Son olarak Antalya'da tedavi gördüm. Antalya'ya gidip geldim. Nasihatten başka bir şey olmadı. Ne yazık ki vazgeçemiyorum" ifadelerini kullandı.

Emrah Y., depodan itfaiyeciler ve jandarma yardımıyla indirildikten sonra karakola götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat 3.Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (19)

bzztt:

bu adama niye kelepçe vuruyonki sen hayırdır size bu adam hastanelik hapislik değilki

23
5
yanıtYanıtla
SS:

Biz bi büyüğü zor deviriyoz adam 4 büyük 3 küçüğü indirmiş helal olsun

8
5
yanıtYanıtla
ZALIMS:

TÜP ÇEKMEK NEDİR YA? GİT ŞEREFİNLE BALLY ÇEK SİNYALE ÇIK TÜP NEDİR OLM YA SDFGSDFSD

3
6
yanıtYanıtla
haberci:

ALLAH yardimcin olsun kardesim

8
0
yanıtYanıtla
Gençlerimiz ölmesin:

Gör bu çocuğun ne derdi var.ailesinden m sevgi görmemiş ki bu hallerde.Allah gencimizi kurtarsın isallah

6
1
yanıtYanıtla
MISIR KOÇANLIOĞLU:

GELSİN BENİM GERÇEK METAN GAZINI KOKLASIN İYİLEŞİR.

5
2
yanıtYanıtla
Sogomon:

Demirorenin manevi oglu

4
2
yanıtYanıtla
krıptoakın:

tabi yaa aşın artık kendinizi hep bonzai bonzai nereye kadar sevdim bu çocuğu

3
2
yanıtYanıtla
Fako:

7 yılda kullandigim tüpü çocuk 2 gunde kullanmis

4
0
yanıtYanıtla
S.A:

GÜZEL AÇI YAKALAMIŞSIN. MADEM KULLANIYON DOĞALGAZ KOKLA DAHA UCUZ DEĞİLMİ.

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title