Haberler

Tunceli'de Afrin Operasyonuna Destek Turu

Tunceli'de akşam saatlerinde bir grup asker ailesi ve yakınları ile bir grup vatandaş, Türk Bayraklı özel araçlarıyla kent merkezinde tur atarak, Afrin Operasyonu'na katılan askerlere destek verdi.

Tunceli'de akşam saatlerinde bir grup asker ailesi ve yakınları ile bir grup vatandaş, Türk Bayraklı özel araçlarıyla kent merkezinde tur atarak, Afrin Operasyonu'na katılan askerlere destek verdi. Afrin Operasyonuna katılan Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı ile Hozat 51'inci Motorlu Piyade Tugayı'da görev yapan askerlerin aileleri, yakınları ile bir grup vatandaş akşam saat 18.00 sıralarında bir araya gelerek cadde ve sokaklarda, araçlarına astıkları Türk Bayrakları ile destek gösterisi yaptı. Yaklaşık 100 araçtan oluşan bir konvoydan oluşan asker aileleri, yakınları ve vatandaşlar, Atatürk Mahallesi'nden zırhlı araçların korumasıyla yola çıktı. Yaklaşık 5 kilometre boyunca araçlarıyla korna çalıp, araç camlarından Türk Bayrakları'nı sallayarak, Çarşı merkezine kadar gelen konvoy, Çarşı içinde bir tur attıktan sonra araçlar, tekrar geldikleri yöne doğru korna çalıp, geldikleri güzergahtan geri döndü. Araçlarda bulunan bazı vatandaşların camlardan çıkararak bozkurt işareti yaptığı görüldü. Afrin'e destek için tur atan konvoy görüntüleri, Tunceliler tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı Tunceli Hozat Afrin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title