Haberler

Trabzonspor, Kente Döndü

UEFA Intertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın Fc Otelul Galati Takımı ile Yaptığı İlk Maçta 2-1 Yenilen Trabzonspor, Trabzon'a Döndü.

UEFA Intertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati takımı ile yaptığı ilk maçta 2-1 yenilen Trabzonspor, Trabzon'a döndü.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Galati'de oldukça sıcak bir hava olduğunu, buna alışık olmadıklarını ifade ederek, "Sıcak hava bizim için iyi olmadı ama sonuçta gücümüz belli. Trabzon'da turu geçmeliyiz" dedi.

Maçta konsantrasyon bakımından biraz sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Sayitoğlu, "Yattara'nın kırmızı kart görerek oyundan atılmasıyla oyun kurgumuz değişti. Buna rağmen futbolun şansı bizim değil rakibimizin yanındaydı. Rakibimizin attığı ikinci gol güzeldi. Ancak biz yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Galati'den en kötü beraberlikle ayrılmak istiyorduk" diye konuştu.

Sayitoğlu, futbolda sonuçlara ilişkin bir şey söylemenin zor olduğunu, ancak rakiplerinin gücünün belli olduğunu belirterek, Trabzonspor'un bu skorla kendi sahasında rahatlıkla sonuca gitmesi ve turu geçmesi gerektiğini söyledi.

Maçta gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Çağdaş, Galati'de sıcak bir hava olacağını bildiklerini, ancak maç günü olduğu kadar aşırı bir sıcak beklemediklerini söyledi.

Orta sahada yapılan bir pozisyon hatası sonrası gol yediklerini anımsatan Çağdaş, "Ancak ardından çok gol pozisyonuna girdik. Maçı kazanabilirdik. 10 kişi kaldıktan sonra da maçı kazanabilirdik ama olmadı. Ancak Trabzon'da turu geçeceğimize inanıyorum. Çünkü biz onlardan çok daha iyi bir takımız. Hava koşulları bizim istediğimiz şekilde olsaydı oradan turu garantilemiş olarak dönerdik diye düşünüyorum. İkinci maçta gerekeni yapacağız" dedi.

Çağdaş, gördüğü kırmızı kartı da yorumlayarak, "Rakibim benim üzerime geldi. Ben de sadece onun yakasından tuttum. Bu sarı kartsa olabilir. Ancak ben kendimi korumak için böyle davrandım. Ama ne hakaret ne başka bir şey yapmadım. Zaten hakem herhalde sarı kartım olduğunu unutmuştu. Çünkü ben ikinci sarı kartım olduğunu söyleyince duraksadı. Ama sonra mecburen kırmızı kart gösterdi. Bence hakem bu maçta çok büyük hatalar yaptı" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un golünü atan Ersen Martin, rakipleri hakkında fazla bilgileri olmadığını, ancak kendi sahalarında iyi oynadıklarını bildiklerini kaydederek, "Golü attığımız iyi oldu. Kendi taraftarımız önünde turu geçeceğimize inanıyorum. İkinci maçta da gol atıp bu maçta attığım golü daha anlamlı hale getirmek ve turu geçen taraf olmayı istiyoruz" diye konuştu.

Ayman ise 2-1'lik skoru Trabzon'da değiştirebileceklerini, bunun için güçleri olduğunu vurgulayarak, "Alışık olmadığımız bir hava vardı. Maçın hakemi de iyi değildi. Rakibimiz çok agresif oynadı" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title