Haberler

Trabzon'da Sesiz Gece

Spor Toto Süper Ligi'nin 25.haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş puanları paylaştı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş puanları paylaştı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oyunun kontrolünü elinde tutan taraf olduklarını belirterek, "Maçın 90 dakikasını değerlendirecek olursak oyunun tamamında kontrolü elinde tutan bir Trabzonspor vardı tek eksik bana göre goldü. Takım olgusu olma yolunda olumlu performans ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Kafkas, ideal 11'i bulamadığı yönünde gelen soruya ise, "Hem Şenol Güneş'in hem benim ligin başından beri ideal 11'i ligin bitimine 9.hafta kala bulumadığımız doğrudur. Oyuncuların sürekli performanslarında değişkenlikle yaşaması bunda etken, bundan sonra olmaz diye düşünüyorum.belki 1-2 oyuncu üzerinde değişiklik olabilir" ifadesini kullandı.

Taraftarların sahadaki tepkilerini de değerlendiren Kafkas, "Taraftarlar takıma odaklanmalı ve bunların dışındaki şeylerle ilgilenmeliler,

bunu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un ileri uç oyuncusu Olcan Adın maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bulunduğumuz konum itibariyle bu maçın ayrı bir önemi vardı. İyi mücadele ettiğimiz düşünüyorum. Sonuca gidemedik bulunduğumuz konumu bizi çok üzüyor. Hem ligde hem de kupada iyi mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Soner Aydoğdu ise "Takım da ağabeylerimi ve arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettik.Tek eksik goldü" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, sezonun en kötü maçlarından birini oynadıklarını belirterek, "En kötü oynadığımız maçlardan biri. İsteksiz ve temposuzdu. Çok pas hatası yaptık. Kaleciyle başlayan sakatlıklar hücuma yönelik hamle yapma şansımızı oyunun ortalarında kaybettik. Coşkulu ve tempolu oynayan bir takımız ama bu maçta bunu yakalayamadık. Girdiğimiz pozisyonlar değerlendirebilseydik farklı olurdu. Cenk'i kutluyorum hemen oyuna girdi. Önümüzde 9 maç var ve her maçı tek tek değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyuncu değişiklikleriyle ilgili yöneltiyen soruya ise Aybaba, "Değişikliğini hepsi konuşuluyor. Oynatıyorsun konuşuluyor oynatmıyoruz konuşuluyor En temposuz ve en kötü maçlarımızdan biri. Deplasmanda Fenerbahçe'den sonra oynadığımız en kötü ikinci maç diyebilirim" cevabını verdi.

Takımlar arasındaki puanların yakın olmasıyla ilgili soruyu ise Aybaba, "Anadolu takımları doğru işler yapmaya başladılar. Yukarıda yanlışlar yapılmaya başlayınca aşağısı yukarıya, yukarısı da aşağısına yaklaştı" şeklinde yanıtladı.

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Escude maçın ardından yaptığı basın toplantısında Trabzonspor'un kendileri için zor bir deplasman takımı olduğunu aktararak, "Trabzonspor ile oynamak her zaman zor. Güçlü bir takım iyi şanslar elde ettik ama gol noktalarında başarısızdık. Sonuç olarak 1 puan bizim için pozitif görünüyor" yorumunda bulundu.

Siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Süzen ise, "Bugünkü maç Galatasaray'ın puan kaybetmesinin ardından büyük bir önem taşıyordu. Bunun bu maçı etkilediğini düşünüyorum. Herkes oynadığı futbolu sahaya yansıtamadı. Topla az oynayan taraftık. Her maçta seyir zevki veren bir takım olarak iyi oynayamadık. Bundan sonrası bizim için daha önemli oldu. Yukarıyla puan farkımız 4 indi. Çok önemli maçlarımız var ve bu maçları tek tek düşünmek zorundayız" açıklamasını yaptı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Samet Aybaba Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title